Home > Uncategorized > Pussy whipped macho man.

Pussy whipped macho man.

Pentru cine urmărește A3, e arhicunoscut momentul pasei dintre Sinteza zilei și În gura presei. Momentul în care Mihai Gadea încearcă să pară spontan, iar Mircea Badea să puncteze ceea ce i s-a părut mai important din emisiunea prietenului său, cu scopul de a menține viu interesul publicului, pentru a nu pierde din rating în cele 2 minute de reclame dintre emisiuni. Lucru foarte bun de altfel, ba chiar indicat aș putea spune. Pentru că de obicei, dacă ești privitor de A3 și pierzi Sinteza zilei dar prinzi pasa, ginesti rapid despre ce-a fost vorba. Numai că pe lângă chestiunile de ordin obiectiv care pot intra în discuție, trebuie avut în vedere și faptul că Mircea Badea a afirmat în nenumărate rânduri că el urăște. Nu în sensul în care probabil, fiecare om ajunge la un moment dat în viață, să urască dintr-un motiv sau altul. Ci în sensul de reper al unui sentiment care ajunge să te ghideze, să-ți îndrume pașii. Nici asta nu mi se pare aiurea, pentru că fiecare simte și face așa cum îl taie capul. Problema la care vreau să mă refer este însă în strânsă legătură cu pasa dintre emisiuni. Pentru că de fiecare dată când vine pasa, primul lucru la care se referă Mircea Badea, este exact chestiunea care l-a scos din minți cel mai tare din Sinteza zilei. Iar asta se vede cu ochiul liber în fiecare emisiune, pentru că el pur și simplu nu se poate abține. Odată ce e incredibil de orgolios și nu poate să-și înfrâneze ranchiuna, primul lucru pe care-l spune este fix ce l-a iritat teribil în emisiunea lui Mihai Gadea.
Aseară a fost cel mai concludent și edificator moment în sensul ăsta. Primul lucru pe care l-a spus pe pasa Mircea Badea a fost: -Eu sunt plătit să mă dezbrac, nu să mă îmbrac. Evident, lumea a râs, fiind interpretată drept o glumiță nevinovată. Eu cred totuși că remarca lui are o strânsă legătură cu Carmen Brumă. O să încerc să detaliez.
De câte ori e invitată la Sinteza zilei vreo divă autohtonă, Mircea Badea încearcă să o poziționeze într-o lumină nasoală, indiferent de cât de frumoasă e la chip, la trup, dar mai ales la suflet/caracter/educație. Iar asta n-o face pentru că ar avea ceva cu femeile respective, ci dintr-un orgoliu dus la extrem, combinat cu a) mitocănism; b) pussy whipped.
Să le luăm pe rând. În cazul variantei a), nu cred că Mircea Badea e mitocan din fire. Este un tip cu bun simț, cu 7 ani d’acas’, are o educație mai mult decât îndestulătoare și a crescut într-o familie respectabilă. Și atunci, de unde acest mitocanism absolut incredibil? Eu cred că are o mare legătură cu ura, ca și sentiment, la care se tot raportează el mereu. Ură combinată cu un orgoliu cum rar mi-a fost dat să văd.
În mod normal, dacă nu e pur și simplu prost și atât, orice bărbat poate fi mitocan la cerere, după bunul plac, în funcție de moment și conjunctură. Însă pragul pe care îl poți trece dintre -Sunt mitocan când vreau eu, pe de o parte și -Sunt mitocan pentru că nu mă pot abține, mi-a intrat deja în reflex, de cealaltă parte, e unul foarte ușor de trecut atunci când orgoliul și ura te copleșesc.
 Pentru cine dorește să înțeleagă cât de orgolios e, un moment edificator este chiar istorioară povestită chiar de el, la Vorbe Grele în emisiunea din Vinerea Mare, în care explică momentul în care și-a aplicat singur 2 pumni în față pentru a-i țâșni sângele pe nas și pentru a obține astfel o absență în locul unei note mici, la un examen din facultate. În încheierea acelui moment, Victor Ciutacu a spus ceva, vorbind oarecum peste Mircea Badea, însă dacă ascultați cu atenție, se aude perfect când Mirecea Badea spune -I-am demonstrat că a fost ca mine, nu ca el (referindu-se la profesorul respectiv). Un asemenea orgoliu e comparabil cu scena din birou, în Fight Club, în care Edward Norton își dă bătaie ca să-l facă de bani pe patron. Cam despre asta e vorba în ceea ce-l privește. Sau nu?
O fi cumva varianta b)? Chiar e Mircea Badea un exemplu perfect de pussy whipped man?
Păi să facem o mică și scurtă aducere aminte în legătură cu trecutul lui Carmen Brumă. A fost o domnișoară supraponderală care a slăbit incredibil de mult. Deci foarte ambițioasă, poate chiar la întrecere cu Mircea Badea în ce privește orgoliul. A ajuns să aibă pătrățele pe abdomen (lucru asupra căruia m-am referit fix cu o postare-n urmă…ce-i drept, nu într-un mod măgulitor), numai că asta n-are legătură cu ceea ce vreau să spun aici – am făcut doar o mică notă adiacentă pentru că n-am o părere apreciativă în legătură cu femeile posesoare de corp bărbătesc. A fost asistentă la emisiunea lui Mircea Badea, atunci când acesta făcea Noaptea târziu cu Badea și Oreste, pe PROTV. Asistentă în sensul celor de la Capatos. Adică era îmbrăcată ca o Craciunița sexi și împreună cu altă don’shoara ca și ea, aducea de braț invitații în platou, zâmbind galeș și fațaind din fund conform fișei postului. După care se retrăgea în culise făcând cu mâna publicului. A pus mâna pe cel mai râvnit burlac din România. Trage tare de cel puțin 3-4 ani să fie recunoscută drept diva nambar oan a României. Dacă n-a reușit să fie imaginea Realității TV, încearcă prin fitness, pictoriale, nutriționism și un P.R. ostentativ făcut de însuși Mircea Badea. Între noi fie vorba, Realitatea TV i-a dat șansa să aibă o emisiune, numai că rating-ul ei a făcut bungee jumping fără coardă și au scos-o rapid de pe post. Răspunde negativ la toate cererile în căsătorie ale lui Mircea Badea. Lucru recunoscut chiar de el, în altă ediție a emisiunii Vorbe Grele în urmă cu vreo 2 ani (parcă). Și alte lucruri, mai mult sau mai puțin importante.
De ce am înșiruit aceste evenimente? Păi pentru că din punctul meu de vedere, toate aceste trăsături și evenimente, descriu o persoană măcar la fel de orgolioasă că și Mircea Badea, poate chiar mai ambițioasă decât el, însă extrem de posesivă. Și dacă la asta adăugăm și faptul că Mircea Badea a cerut-o în căsătorie de mai multe ori, s-a lovit doar de refuzuri, și continuă relația cu ea considerând-o gagică, iubită, logodnică, concubină, etc., plus faptul că Teo Trandafir alături de alți prieteni intimi de-ai lui Mircea Badea, a afirmat că el este foarte sensibil în private life, putem să ne ducem cu gândul că e vorba de un genuine case of pussy whipped man.
Bun. Și ce legătură ar avea chestiunea în sine cu pasa dintre Sinteza zilei și În gura presei din data de 23.04.2012?
Păi să analizăm puțin și invitatul respectiv. E vorba de o Româncă simplă, provenită dintr-o familie (după cum s-a înțeles din emisiune) destul de închegată și care a reușit să-i transmită o educație decentă și un set de valori care i-au devenit repere în viață, frumoasă, înaltă, deșteaptă, finuța, sensibilă, cu simțul umorului, timidă, spontană – breathtaking. Am înșirat o parte din calități pentru că cel puțin asta a răzbătut de pe sticlă, într-o emisine de o oră jumate, în care aproximatv 50% a fost foarte emoționată. Atât de emoționată încât la un moment dat a spus o chestiune incredibilă pentru o don’shoara de 23 de anishori, și anume -Sunt emoționată. România mă ceartă. Mihai Gadea evident că n-a înțeles minunata ei metaforă și a întrebat-o badaraneste -Cine anume te ceartă? Care persoane? Părinții?, neînțelegând că e vorba de presiunea resimțită de către o tânără de succes de câte ori revine în țară.
Pe lângă ceea ce s-a observat în mod direct, nemijlocit, privind-o, a fost la fel de clar că-i vorba tot de o tânără foarte ambițioasă, care știe ce vrea de la viață, care a urmat fix calea pe care și-a propus-o, și care a ajuns acolo unde dive autohtone precum Carmen Brumă nici măcar n-au visat.
Iar ca o cireașă-n vârf de tort, Mădălina Ghenea, că despre ea e vorba, nu numai că-l apreciază sincer pe Mircea Badea, nu doar îl imită, îi înțelege umorul și a devenit familiară cu expresiile și scalambarile lui, dar chiar a făcut public, dintr-o sinceritate aproape inocentă, că ține la el, i-a spus că-l iubește (probabil într-un mod platonic), și a fost foarte încântată că-l cunoaște în sfârșit – chiar dacă printr-un videowall de 3/3 metri.
Și acum, întrebarea care se pune este: Ce faci dacă ești macho manu’ României, acest Bad to the bone mai stricat la chiuvetă decât Bubulina gospodina, și te trezești pus instantaneu în fața unei femei răvășitoare care îți spune că te iubește, că-i fericită să te cunoască în sfârșit și face toate astea într-un mod foarte plăcut, deloc ostentativ, ci pur și simplu sincer și chiar timid?!?
Păi răspunsul are două variante: 1) faci ce-a făcut Mircea Badea; 2) faci ce-ar face orice om cu bun simț, care la 38 de ani se presupune că știe cum să se poarte cu o femeie.
 Ce-a făcut Mircea Badea se înscrie perfect în ce-am spus anterior. S-a comportat fix precum un bărbat ținut sub papuc, ofticat că nu-i gagica lui diva cea mai divă, distrus psihic că n-are cu ce s-o dea la întors (pentru că nu-i doar frumoasă și arată bine, ci e și deșteaptă), și a scos pe orificiul bucal, precum o replică repetată înainte de intrarea în scenă la debutul pe Broadway – Eu sunt plătit să mă dezbrac, nu să mă îmbrac. De ce-ar fi spus asta? Păi pentru că era singurul și ultimul cârlig cu care ar fi putut s-o mai agațe pe Mădălina. Pentru că tot ce-a realizat ea, ar fi putut fi tras în jos de el, marșând pe ideea asta – că ea este cine este acum pentru că are un corp prefect și o față angelică, nu pentru personalitatea (și eventual intelectul) ei. Ăsta ar fi fost ultimul cartuș pe care l-ar mai fi avut în încercarea de a o scoate pe a lui înaintea Mădălinei. Dar când Mădălina a spus în Sinteza zilei că – Eu sunt plătită să mă îmbrac, nu să mă dezbrac, aproape de replica lui Will Smith din Man în Black, când acesta spune referindu-se la costumul pe care i-l dă Tommy Lee Jones pentru prima data -I make this look good, i-a inghețat sângele-n vene.
Păi cum se poate așa ceva? Așa ceva? ;)… Era clar că n-avea ce să-i reproșeze din punct de vedere al înfățișării, pentru că Mădălina e aproape de perfecțiune. Niciodată nu are cum să fie mai frumoasă o femeie musculoasă cu aspect de bărbat, în comparație cu o femeie de-o frumusețe universal recunoscută și care are corpul ca o trestie – așa cum probabil artiștii și-au închipuit femeia de-a lungul secolelor. Așa că ultima șansă era s-o domine la capitolul personalitate/caracter/intelect. Iar când a văzut că și aici și-a furat-o, a clacat și n-a mai putut să fie curtezan, cum i-ar fi stat bine într-o atare situație.
Orice om normal la cap ar fi știut să-i răspundă frumos, ar fi flirtat puțin cu ea, ar fi percutat la fiecare replică pe care ea a dat-o de parcă ea era cea matură din trioul de pe pasă. Chiar dacă ești însuși Romeo, iar iubita ta e Julieta lui Shakespeare și contrar autorului, nu te sinucizi împreună cu ea, ci va căsătoriți, aveți 2 copii și 15 ani de căsnicie, în momentul în care o femeie atât de frumoasă te complimenteaza din cap până-n picioare și te privește de parcă tu ești vedeta și nu ea, lași naibii la o parte orice urmă de ranchiună autohtonă, uiți naibii pentru 2-3 minute de orgoliul care te macină că nu-i iubita ta mai frumoasă și mai deșteaptă decât ea, și reușești, dacă ești un James Bond autohton (așa cum te dai), să fii îndeajuns de gentleman încât să poți răspunde măcar cu aceeași măsură complimentelor primite.
Asta dacă poți… Dacă nu, Dumnezeu cu mila…
Dar ca să fie tacâmul complet, nu numai că a tratat-o cu indiferență și i-a năruit entuziasmul inocent în cel mai brutal și badaranesc mod posibil, ba chiar a ținut s-o și trateze ca și cum el e vedeta, nu ea. -Ce să răspund prietene la ‘te iubesc’? (adresându-se lui Mihai Gadea) După ce me urăște atâta lume, e bine că se mai găsește și câte o persoană care mă iubește. Increfuckingdibil! Deci nu Mădălina era star-ul mult peste el. Nu ea era cea cunoscută în toată lumea și apreciată pentru frumusețea ei atât exterioară cât și interioară. Ci el dom’le. El era vedeta, și vezi Doamne tipa asta dragalașa, e și ea un fan înfocat care-i spune lui un -Te iubesc, de parcă el e Michael pregătindu-se de Billy Jean, iar ea o disperată din primul rând gata s-o bușească plânsul dacă el îi aruncă o privire. No comment!!
 Săracul Mihai Gadea, a încercat s-o dreagă puțin, oferindu-i mai multe șanse lui Mircea Badea de a redresa situația. Momentele de o penibilitate stingheră au fost destule, iar pasa a părut a avea măcar 10 minute, chiar dacă n-a depășit 2-3.
Pan’ la urmă asta-i viața…Mădălina pleacă iar în lumea largă acolo unde e apreciată, Mircea Badea se trezește a 2-a zi dimineața și postează rapid ceva cu Carmen Brumă pe blog-ul personal ca să știe diva fitness-ului că ea e cea mai frumoasă din țară, iar consumatorul de În gura presei uită că pentru o oră jumate a avut ocazia să vadă la A3 o Româncă cu care ar trebui să ne mândrim (așa cum a reușit Mihai Gadea într-un mod demn de apreciat), și trece la consumat P.R. abuziv cu don’shoara Carmen Brumă, care-i cu 12 ani mai bătrână decât Mădălina, dar se crede mai frumoasă și mai deșteaptă cu toate că n-a reușit să bea cafeaua cu -I’m the king of the wooorrrlddd!, nici cu Pianistul, nu prezintă nici modă în toate capitalele lumii și nici nu joacă în teatru sau film. Dar nu-i nimic…vorba lu’ Kusturica în White cat, Black cat: -Morții cu morții, viii cu viii

Categories: Uncategorized
 1. Anonymous
  24 April 2012 at 12:52

  Data viitoare nu mai uita sa-ti iei pastila cand te uiti la A3.Daca tu atat ai inteles din emisiune ,e trist ,frustratule.

 2. 24 April 2012 at 14:15

  Iti multumesc pentru efortul de a-mi citi postarea si ma bucur ca daca tot ai depasit 1.000 de caractere citite, totusi n-ai facut anevrism cerebral.
  Am un singur amendament de facut in legatura cu cele spuse de tine. Eu nu m-am referit la 'emisiune' (presupun ca despre 'Sinteza zilei' vorbesti), ci la pasa dintre ele, comportamentul lui Mircea Badea fata de Madalina Ghenea si posibilitatea (destul de mare din punctul meu de vedere), ca el sa fie un 'pussy whipped macho man'.
  In ce priveste medicamentatia mea, tristetea sau frustrarile, cu toate ca apreciez grija pe care mi-o porti, iti spun totusi respectuos ca ma privesc – in sensul ca-s ale mele, nu ca n-ar exista.:))

 3. Ady
  24 April 2012 at 14:36

  BRAVO! Sunt de acord cu tn. Foarte tare articolul..

 4. 27 April 2012 at 11:23

  Anonimule, daca tu ai inteles mai mult, du-te si spanzura-te, e clar ca ai probleme psihice.

 5. 27 April 2012 at 13:16

  Dupa cum spune Harvey Keitel in 'Pulp Fiction': “Well, let's not start sucking each other's dicks quite yet.”
  As fi recunoscator daca s-ar pastra un vocabular in limitele acceptabile.
  Multumesc.

 6. 1 May 2012 at 16:27

  Nu stiu cine esti, habar n-am cum am ajuns la articolul asta, ii respect pe amandoi si pe Gadea si pe Badea, dar articolul este bun, spre foarte bun! Mircea Badea a cam dat-o in balarii, imi vine acum in minte 2 replici pe care i l-e putea adresa Badea frumoasei domnisoare, astfel incat sa o maguleasca, dar asta e…

 7. 1 May 2012 at 16:57

  Thanx!

 8. 1 May 2012 at 16:59

  Multumesc pentru apreciere.
  Da, e greu sa fii galant si foarte usor sa fii mitocan. Lui i-a iesit de minune – din pacate. 😦

 9. 3 May 2012 at 9:43

  Amigo, ai avut mult bun simt in postarea ta si ai ramas echidistant. Am sesizat acelasi lucru pe care l-ai observat si tu in emisiunea respectiva, pe bune parca imi era mie rusine cand il auzeam pe Badea, desi nu-s putine momentele in care ii respect opinia. Uneori, ca sa parafrazez tot un moment din Pulp Fiction, e bine sa “get medieval on their ass”, dar are si Mircea momentele in care exagereaza sau chiar nu stie ce vorbeste.

 10. 3 May 2012 at 9:55

  Thanx pentru apreciere. Mie nu mi s-a parut c-a exagerat si nici ca n-a stiut ce vorbeste. Mi s-a parut premeditare 100%, si 'rautacism' cras. Sa observi cum vorbeste despre orice tipa care arata bine si care (eventual) ar putea 'concura' pentru titlul de 'diva nr.1' a Romaniei. Foarte rar lauda o femeie si cand o face, fii sigur ca e vorba de cineva care nu concureaza in aceeasi competitie cu don'shoara Bruma. Pentru ca daca e competitoare directa, o arde rapid, fara sa conteze ca pica el in ridicol…
  Si ca sa ramanem in acelasi registru, el prefera sa-i faca doar iubitei lui un “foot massage”, oricat de platonic ar fi.:)

 11. 3 May 2012 at 10:20

  Ai dreptate aici, n-am ce zice. Cu toate astea, indiferent cat PR incearca el sa-i faca lui Bruma, aceasta Keyser Soze a divelor, care dispare din radar si apare numai cand cineva ii scoate din joben inca 15 minute de faima, tot o nimeni care face sport la televizor o sa ramana. Pardon, dar asta cred. Domnisoara invitata in emisiunea despre care ai vorbit, e un exemplu de bun simt, mie asa mi-a parut. Calma, calculata si in acelasi timp mandra de realizarile sale. E un mare + sa stii cum sa iti respecti singur realizarile, astfel incat sa dai dovada de profesionalism.

 12. 3 May 2012 at 10:36

  Era o vreme cand mai urmaream blogul lui Mircea Badea, dar cand a inceput sa spameze poze cu femeia care are abdoment de barbat si filmulete cu exercitii la coada de matura sau pe treptele din scara unui bloc, am facut stanga'mprejur rapid. Madalina Ghenea e mult peste Carmen Bruma, la orice capitol si presupun ca asta l-a scos din minti indeajuns de mult incat sa nu mai poata fi macar cordial, daca nu lingusitor, pe pasa respectiva.

  Btw, minunata comparatie ai facut cu Keyser Soze.:)

 13. 3 May 2012 at 13:56

  Mie imi place Badea, il urmaresc cand am timp. Am vazut faza cu Madalina,nu mi-a placut cand Madalinei aproape ii venea sa planga si el i-a zis ca si lui ii vine sa planga, dar de nervi. Am observat ca incepuse sa “o ia prin buruieni”.Mie Carmen nu imi place deloc, nu mi-a placut niciodata.

 14. 3 May 2012 at 14:46

  Si eu il urmaresc, pentru ca ma regasesc (inca), in multe din conceptiile lui despre viata. Si totusi asta nu scuza felul lui de a se comporta badaraneste, pentru ca orgoliul sau si demersul aproape irational de a o scoate pe Carmen Bruma drept diva Romaniei, nu-si au locul in imaginea de 'macho' pe care el incearca sa si-o construiasca (cu real succes de altfel) si-l arunca-n ridicol cand e pus in fata unei situatii ca cea cu Madalina Ghenea.

 15. Madalina
  28 June 2012 at 12:45

  Il inteleg oarecum pe Mircea pentru ca sunt in aceeasi situatie ca si el: il cer in casatorie pe iubitul meu de 11 ani. Cand esti frustrat, invidia este cel mai puternic simtamant din care nasc: ura, mitocania, nesimtirea.Cred ca de pe la 25 de ani incepi sa fii frustrat si o tii in frau pana ajugi ca Mircea sa nu poti face fata unei conversatii de 2 min cu lucruri de bun simt.
  Foarte frumoasa prima poza :).

 1. No trackbacks yet.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: