Home > Când muza face sex cu mine. > Călător. Capitolul patru – Posedare.

Călător. Capitolul patru – Posedare.

 Respir. Pentru prima oară în ziua asta aiuritoare, simt mirosul aerului care-mi pătrunde în plămâni. Nici nu-mi dădeam seama cât mi-a lipsit senzația asta, alături de altele care-mi aduc aminte cum e să trăiești. Simt furnicături în vârfurile degetelor, acolo unde sângele revine în capilare (probabil că frica lui Alex a avut ca efect reducerea circulației periferice), simt cum îmi bate inima (atât de tare încât stă să-mi spargă pieptul și o simt în gât – cu siguranță aceeași frică e de vină), simt cum ultima urmă din ceea ce a fost Alex părăsește definitiv corpul lui în timp ce eu pun în totalitate stăpânire pe toate funcțiile lui și simt …o mână care mă apucă de fund, iar alta care-și face de cap pipăindu-mă energic între picioare, acompaniate fiind de o voce pe care abia acum încep s-o aud.
-…și mai ales sper că n-ai de gând să mă amăgești și azi. Știi că după ce termin ciclul sunt pofticioasă și mi-ai promis pe drum că ai chef să fuți o proaspătă văduvă.
Abia acum o văd pe Anca. Mă ajunsese din urmă (pe Alex, …pe mine – nici nu mai știu pe cine), intrase în bloc după mine și profitând de întuneric, a incept să mă excite. Probabil că Alex nu-i dădea la timp ce-și dorea și de-aia e atât de disperată acum. Sau poate așa se comporta ea mereu când nu mai e (când nu mai era) cu mine.
-Trebuie să încetez să mă mai gândesc cine sunt. Faptul că nu-s obișnuit încă în noul corp, și uit că eu sunt altcineva momentan, riscă să mă dea de gol, așa că n-am încotro și trebuie să mă decid asupra unei identități, oricare ar fi ea. Măcar acum arăt mai bine. Alex e puțin mai slab decât eram eu și cu vreo cinci centimetri mai înalt (avantajul burlacului – n-a pus nici burtă și a avut timp și de sport). Pe lângă asta constat că ce face nevastă-mea (-Amanta mea, idiotule!), are un efect fizic direct, pentru că erecția pe care n-o mai pot controla îi pune rapid un zâmbet pe față și-mi trimite în tot corpul o cladura pe care o uitasem. Valul ăsta de adrenalină este fix ceea ce-mi lipsea pentru a putea să încropesc și eu un fel de răspuns, care în sfârșit erupe, gâtuit, înspre lumea pe care nu credeam c-o s-o mai vizitez vreodată.
-Bineînțeles Anca. Știi doar că mă țin de cuvânt. Și încerc să zâmbesc așa cum cred că ar fi făcut și mârlanul ăsta care nu numai că s-a culcat cu nevastă-mea, dar m-a și omorât.
Rămân cu vocea gâtuită, pentru că realizez ce-am spus. Cuvintele mi-au ieșit din gură fără să-mi dau seama, așa că acum încerc să găsesc o cale de scăpare din situația în care fără să vreau m-am băgat. Și totuși …dacă tot am spus așa ceva, înseamnă că așa simt. Altfel n-aș fi spus-o fără să mă gândesc. Pe lângă faptul că e o bună bucată de timp de când ea nu-mi mai acordase o asemenea atenție, îmi dau seama că în balanță atârnă și dorința mea (a stafiei care ocupase corpul lui Alex), și corpul în sine (care văd că răspunde perfect natural la stimuli – dovadă fiind erecția).
 -Stimuli care se întrec cu gluma. Îmi dau seama că pipăitul ei se transformase într-un masaj apăsat, profund, care risca să-mi strice complet primele clipe de revenire la viață, trăgându-mă fără voia mea într-o direcție în care sigur vreau să mă îndrept, dar din care nu știu dacă mai pot să ies odată pornit.
-Hei, hei! Ușor, că nu mai ajungem până sus… îi spun în timp ce îi îndepărtez încet dar ferm mâinile de pe mine.
-Bine, dar hai odată. Se întoarce brusc și începe să urce treptele, asigurându-se că-i privesc fundul pe care-l mișcă atât de amplu și de sexy, încât nu mai contează că este evidentă intenția ei, pentru că își atinge scopul – devin și mai excitat.
O urmez încet, cât să mă obișnuiesc din nou să pășesc stabil și constat că țin în mână cheile pe care Alex le culesese de pe jos când i-am șoptit în ureche că azi o să-l omor. Petru o clipă uit de erecție, pentru că-mi dau seama că nu știu care e cheia de la ușa apartamentului. Mă blochez atât de mult încât scap un geamăt de consternare, dar pe care ea îl interpretează ca efect al mișcărilor ei lascive.
-Știiiu că-ți place ce vezi. Hai că nu mai e mult și ți-l dau să-i faci ce vrei.
 Zâmbesc ca prostu’ încercând să ascund panica printr-un rictus ce se vrea senzual. Nici nu mă mai interesează dacă i s-a părut că arăt ciudat, pentru că a întors capul și a început să urce și mai lent crezând că asta vreau. Probabil că se așteaptă să o ajung din urmă și să-i întorc și eu favorul – vrea cu siguranță s-o pipăi și eu.
 -Fir-ai a naibii de curvă, mi-l dai, numai să putem intra în casă...
Realizez cât de mult m-a putut influența ea, în nici două minute de când mi s-a alăturat în bloc. Am și uitat că ea m-a otrăvit, am și uitat că ea mă înșela cu cel mai bun prieten în al cărui corp sunt. Ba am uitat și că vreau să mă răzbun pe ea și s-o omor așa cum am făcut cu Alex. Iar toate astea doar pentru că a făcut cel mai banal lucru pe care-l poate face o femeie care știe ce vrea – să-și excite bărbatul alături de care este.
În timp ce urc având grijă să n-o ajung din urmă (nu vreau să mă pierd cu firea din nou), îmi aduc aminte de un film în care actorii intrau în capul cuiva și trăiau experiențele acelei persoane – iar asta o făceau dintr-un etaj secret al unei clădiri vechi.
-Cum naiba îi spunea? Juca Johnny, sau nu…John Marco..Malcro…
-John Malkovich! Țip ca prostu’ cu voce tare, vesel că mi-am adus aminte.
-Ce? Mă întreabă ea uimită. Cred că e mai uimită că n-o apuc odată de fund, pentru că deja e roșie în obraji.
-Nimic. Mi-am adus aminte că l-am văzut într-un film. Nimic important.
-Bine că te gândești la filme în loc să ai grijă de mine. Și începe să urce călcând apăsat, fără să-și mai țină fundul arcuit spre înapoi, vizibil deranjată de neghiobia mea.
-Așa, tu-ți nația mă-ti! Acum urci cum urcai cu mine de patru ani încoace. L-as că-ți vin eu de hac. Ah, da! Being John Malkovich îi spune filmului.
De data asta mă abțin să mai gândesc cu voce tare. Faptul că mi-am adus aminte de filmul ăla senzațional mă face să-mi dau seama că mă aflu într-o situație aproape aidoma cu cea din film. Pot să fac sex cu o femeie (fie ea și nevastă-mea, care m-a omorât și m-a înșelat), aflat în corpul altei persoane. Gândul asta mă excită aproape la fel de mult cum o făcuse ea când eram la parter și hotărăsc în sinea mea să merg până la capăt. Am de gând să văd ce face și mai ales cum face, având în vedere că pe mine mă știe în mormânt, în timp ce ea crede că și-o trage cu amantul.
Jubilația mea interioară m-a făcut să măresc ritmul în care urc treptele, așa că o ajung din urmă. Are o fustă neagră (a păstrat aparențele – ține doliu săraca), largă și subțire pentru că e vară. Fără să-mi dau seama, întind mâna stânga (dreapta fiind ocupată cu cheile) și o ating ușor între fese, pe vârful lor, ca s-o fac să-mi frece degele între ele prin mișcarea naturală pe care o face atunci când urcă treptele. Îi place atât de mult încât se arcuiește iar înspre înapoi, mișcare însoțită de un geamăt scurt, înfundat, dar pe care-l cunosc din primii ani de căsnicie – atunci când făcea asta și cu mine. Îmi dau seama că are pe ea chiloți tanga, pentru că îi simt fesele libere în partea de jos, în timp ce ea se mișcă dezinvolt, luându-și singură porția de masaj, în timp ce eu doar țin mâna nemișcată, dar fermă.
Atunci îmi vine ideea răzbunării.
-Ești excitată draga mea? Îl vrei în tine pe bunul meu prieten Alex, în timp ce eu nici nu m-am răcit la doi metri în pământ? Las’ că-ți dau eu excitare.
Retrag mâna ușor, fără s-o deranjez, o văd cum îmi mulțumește din priviri și încep să caut cheia care mi se pare mie potrivită, în timp ce ticluiesc un plan pentru a-i veni de hac nevesti-mii.
Am ajuns în fața ușii, iar eu furat de Malkovich, ideii de răzbunare și pipăit de buci, îmi dau seama uluit că nu știu încă ce cheie să folosesc.
-Idiotu’ ăsta are atâtea chei pe breloc, încât zici că-i paznic la o temniță din Evul Mediu. Învârt de vreo două ori tot șiragul, pipăi la întâmplare vreo trei chei care-mi par mie cunoscute și i le întind ei într-un gest reflex, spunând instinctiv ceva prin care risc să stric tot:
-Deschide tu Anca, să te văd dacă mai știi care e. Cu siguranță jigodia de Alex trebuie să-i fi dat și ei o cheie, sau măcar i-a arătat care cheie e de la apartament.
Nu mă înșel. Dintr-o singură mișcare apucă o cheie de pe la mijlocul snopului, o introduce rapid în ială, descuie și-mi aruncă o privire mândră:
-Ce credeai, că am uitat așa repede?
Intru după ea și în timp ce încui ușa în spatele meu, apuc să o văd grăbindu-se spre dormitor.
-Mă duc să mă schimb în ceva mai comod. Scoate și tu un suc de la frigider.
 -Ok amice, mă încurajez. Totul depinde de tine.
Respir de câteva ori prelung să mă relaxez, mă descalț de pantofii pe care eu i-am făcut cadou lui Alex în urmă cu un an (-Morții mă-si de nenorocit!) și intru în bucătărie să-i scot văduvei puțin suc de la frigider…
Încă n-am un plan concret, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede. Ce știu însă e că am de gând s-o fac să țipe de plăcere. Dacă sex vrea, sex îi dau. Avantajul meu este că ea nu știe că eu știu tot ce-i place. Nu cred că a apucat cu Alex să experimenteze totul. Îi știu toate cotloanele minții, toate butoanele, toate manetele pe care să le acționez ca s-o scot din minți. Iar pentru asta am și avantajul că sunt proaspătul posesor al unui corp mai tânăr decât al meu cu vreo opt ani, trag speranța că am puterea să mă abțin de la a cădea în plasa ei și am observat în casa scării că Alex e și considerabil mai dotat decât eram eu. Am toate atuurile de partea mea și am de gând să merg până în pânzele albe. O să i-o trag să mă țină minte. O să mă răzbun printr-un futai. De ce s-o omor pur și simplu, când pot (sau măcar trebuie să încerc), s-o fac să-și piardă mințile?
-Ce-ai de rânjești acolo? Nici măcar n-ai scos sucul din frigider. Sincer, nu înțeleg ce ai de ești așa aiurit. Ți-am zis că o să fie bine? Nu mai sta cu grijă. Hai lasă că te consolez eu acum și-ți trece.
Nici nu-mi dădusem seama că am rămas așa, îmbrăcat în pantaloni și cămașă, sprijinit de masă, zâmbind în gol, cu gândul la planul meu. Abia acum o văd cum se îndreaptă înspre frigider. Are papuci în picioare, o fustiță scurtă pe ea, iar deasupra un fel de pulover incredibil de sexy, foarte subțire și tricotat cu ochiuri atât de largi încât se vede totul prin el, moment în care constat că și-a dat jos sutienul, sânii fiindu-i acoperiți extrem de puțin de materialul atât de …inexistent. Realizez jumătate trist, jumătate mirat, că ea are haine (și ce haine) la Alex acasă. Abia acum îmi dau seama că mi-a spus că se schimbă în ceva mai lejer. Deci ce-i între ei ține de ceva vreme. Îi știe cheia, are haine la el…
-Să știi că n-am nici chiloți pe mine. Îmi spune zâmbind parșiv în timp ce închide ușa frigiderului. Probabil că-și dăduse seama că mă holbam la sâni și a vrut să puncteze momentul inventarului vestimentației pe care probabil că i-l făceam din priviri.
În timp ce se apropie de masa pe care încă o sprijin că prostu’, observ ce efect superb a avut aerul rece al frigiderului asupra sânilor ei. Sfârcurile i s-au întărit atât de mult încât materialul stă ridicat rebel în dreptul lor, totul fiind foarte vizibil în lumina soarelui care-mi bate peste umeri.
Îmi mușc limba într-un gest reflex. Nu de excitare, ci pentru că-mi dau seama cât de mult mă joacă ea pe mine. Eu aveam deja un plan cât de cât încropit în cap, o idee pe care speram s-o urmez, dar uite-mă aici, imobilizat de sexualitatea ei dezarmantă, incapabil să fac ceva. Probabil că m-am blocat din cauză că n-am mai văzut-o așa de ani de zile…de când căsnicia noastră începuse să se răcească. Dar uite că ea încă știe, poate, și vrea (nu cu mine, bineînțeles), iar eu în loc s-o fac de comandă, stau ca fraierul și-i admir sfârcurile întărite care aproape-i ies printre ochiurile prea largi ale puloverului și mișcările picioarelor de sub o fusta prea scurtă, care nu ascunde vreo pereche de chiloți sub ea.
M-a văzut că am o grimasă. Cred că mi-am mușcat cam tare limba. Lasă cu mâna dreaptă sticla de suc pe masă, cana din stânga o ține la 90 de grade în aer și se îndreaptă spre mine încercând să mă întrebe ce am.
-Stai! Îi spun pe un ton atât de tare, încât și dacă nu voia, tot se oprea.
A rămas așa nemișcată, cu o mână pe masă, cealaltă mână în aer ținând cana, și o privire uluită. Îmi dau seama că am țipat cam tare, așa că trebuie s-o dreg repede. Zâmbesc. Tot nu se înmoaie.
-Dacă vrei să mă joc cu tine, trebuie să te joci și tu cu mine. Deja îi sticlesc ochii în cap. Ori n-a avut parte de nici un joc sexy cu Alex, ori atât de mult o incită ideea. Cert e că nici nu mai trebuie să-mi răspundă, pentru că o văd dornică de …orice.
-Trebuie să rămâi nemișcată și te miști doar dacă-ți dau eu voie. Altfel nu mă mai joc cu tine. Faptul că am folosit tonul unui copil care se supără la șotron, își ia jucăriile și pleacă acasă i-a captat atenția instantaneu. Îmi dau seama de asta pentru că fără să-mi răspundă la nici una din replici, a rămas așa, înghețată în poziția aia. Nici măcar suc nu apucase să bea.
 -Ok, îmi revin și asta e bine. Și cu toate astea, până să apuc să fac practic ceva, îmi dau seama că și eu sunt foarte excitat. Postura în care mă aflu, faptul că situația este de-a dreptul ireală, iar rezolvarea mea are ca țintă o partidă de sex cu Anca, sunt motive îndeajuns de mari încât să nu-mi pot controla o erecție care-și vede de treabă pe sub niște pantaloni prea strâmți ca s-o încăpă.
Mă apropii de ea încet, rămân în fața ei rezemat cu mână stângă de aceeași masă și îmi apropii dosul palmei drepte înspre sânii ei. Zâmbește crezând că-i apuc calic. Se înșeală. Mă opresc în aer la maxim doi centimetri și încep să-mi mișc lent degetele în dreptul lor masând fin aerul din fața lor. O surprind cum suspină încet, dar păstrându-și fermitatea. E încă stăpână pe situație. O simt și știe că-mi dau seama de asta. Și cu toate astea, pe măsură ce secundele trec, iar dosul degetelor mele se apropie amețitor de mult de sfârcurile ei care rămăseseră tari, văd în sfârșit ceva care-mi dă speranța că sunt pe drumul cel bun. Își închide lent ochii, în timp ce fără să-și poate controla perfect toate gesturile, deschide foarte puțin buzele, căutând să elimine instinctiv o gură mare de aer, printr-un oftat încet dar sesizabil. Acum îmi dau seama că pe tot parcursul mișcărilor mele nu respirase.
-Nu. N-ai voie să închizi ochii. Din contră, ești obligată să te uiți la ei.
Își deschide ochii, de-un verde ucigător, același verde care m-a cucerit în urmă cu zece ani, și îi îndreaptă obedient spre sânii la fel de fermi ca-n urmă cu un deceniu, în timp ce obrajii i se înroșesc puțin.
Sesizez cu coada ochiului cum mâna în care ține cana începe să tremure puțin și își pierde din înclinație. Știu că se uită înspre sâni, așa că-mi permit să-i cercetez mai îndeaproape și celelalte gesturi. Buricele degetelor mâinii cu care se sprijină de masă sunt albe de la presiunea exercitată asupra lor, în partea de sus a coapselor sesizez o mișcare de contracție, pe care din reflex o face încercând să-și închidă și să-și deschidă repetat golul pe care-l simte între picioare și pe care-l vrea umplut cât mai curând, iar în papuci, observ cum strânge din degetele picioarelor, vrând parcă să apuce ceva dar nereușind.
În timp ce-o analizam foarte atent la detalii pentru a ști care mi-e următorul pas, uit de mâna care încă mai amăgea sfârcurile de la o distanță atât de mică încât aproape atingeam mohairul răzleț al puloverului (mișcare care-i transmitea și ei fiori de plăcere), o văd cum se preface că respiră din ce în ce mai profund, și își întinde pieptul în ceea ce se vrea o păcălire (bazată pe mișcarea normală a cutiei toracice în momentul respirației), doar ca să-mi atingă degetele cu sfârcul. Reușește s-o facă într-un moment în care eu aveam mâna nemișcată, rămâne cu sfârcul sânului stâng prins între degetele mele arătător și mijlociu pentru o secundă care a părut o veșnicie, după care îl lasă să cadă dintre ele printr-o mișcare rapidă, pofticioasă fiind să simtă ceva rigid cum o atinge, moment în care eu las mâna jos.
 -Nu! Un Nu scâncit, încet, în timp ce pieptul îi trepidează căutându-mi mâna de pe care nu și-a luat ochii, sperând că urmează să urce iar.
-Te rog, nu! Acum a reușit mai mult decât Nu, motiv pentru care ridic iar mâna, de data asta cu buricele degetelor îndreptate înspre sânii ei.
Cana nu mai e la 90 de grade. O ține deja pe lângă corp. Are unghiile înfipte în mușamaua de pe masă, iar respirația o face să-și miște pieptul foarte mult în sus și în jos. Își ridică ochii înspre mine implorându-mă din priviri să n-o mai amăgesc. În timp ce se uită la mine și a pierdut pentru o clipă din atenție mâna mea, îi prind sfârcul sânului stâng între degete și încep să-l masez foarte ușor. Tresaltă atât de tare încât o parte din suc curge nestingherit din cana pe care acum o ținea lângă picior, udând-o până spre gleznă. Mirosul de portocală umple bucătăria. Îmi dau seama că sucul rece de la frigider ar fi trebuit s-o deranjeze, dar faptul că rezistă fără nici măcar să-l bage în seamă înseamnă că ceea ce fac e bine… Materialul e atât de fin și ochiurile atât de largi încât îi simt pielea prin ele.
-Te rog, nu mai pooot! Are buzele uscate de la sete și respirat pe gură, ochii umezi, obrajii roșii, iar sânul ei stâng oscilează haotic în sus și în jos în ritmul respirației, în timp ce eu încă îi masez fin sfârcul.
În tot timpul ăsta, uitasem de mine. Uitasem că eram excitat înainte de a începe ceva. Abia acum realizez de unde vine durerea din partea de jos a abdomenului meu. O am atât de sculată încât împinge pantalonii, disperată să iasă afară și s-o posede pe ea. Mi-o vede și Anca.
-Mi-o dai te rooog? Are vocea schimonosită de o dorință aproape agonizantă.
Îmi dau seama că nu mai rezist și că trebuie să fac ceva pentru a putea scăpa fără să mă pierd cu firea. Așa că mă las pradă instinctelor, păstrând totuși un mic colț din creier lucid, atâta cât să nu cedez total și să îi dau ce-și dorește. Ridic mână stânga de pe masă, îi apuc disperat sânul drept care tresaltă sub strânsoarea mea, și fără să-i dau bluza jos, îmi înfig calic sfârcul ei în gură. De uluire și de plăcere scăpa un țipăt scurt. Îl simt în gură cât de tare e și încep să-mi mișc limba în cercuri concentrice, încercând să depărtez ochiurile materialului. Reușesc. Lărgesc atât de mult cusătura încât uit că mă joc în același timp cu un sân incredibil de excitat, dar și cu o țesătură fină de mohair. O simt cum se împinge cu toată puterea înspre mine în momentul în care simte cum aproape jumătate de sân se desfată cu sărutările mele pe care le simte perfect în locul în care am reușit să-i lărgesc bluza.
Zgomotul canei sparte pe care o scapă din mână mă face să tresalt. Ea n-a schițat nici un gest. Probabil că n-ar interesea-o nici dacă ar fi cutremur. Știu că nu mai rezist mult timp așa că de ciudă și încercând să-mi adun toate puterile să rezist, scot un geamăt înfundat, pe nas, în timp ce cad pradă plăcerii de-a săruta un sân care parcă nu mai e al ei, ci știe exact ce vrea, unde și cum – iar eu îi ofer, el se satură pentru o secundă, după care îmi cere altceva. Geamătul meu a scos-o din minți. Crede că o să intru în sfârșit în ea. Uită de reguli, mă apucă cu ambele mâini de gât și de cap apăsându-mă și mai mult în pieptul ei, și se împinge cu bazinul înspre mine căutându-mă prin aer.
 -N-am de gând să cedez. Erecția mea nu mai e de mult plăcută. Mă doare. O durere surdă, acompaniată de strânsoarea pantalonilor, așa că dacă tot am ajuns până aici, nu renunț. Persist în păstrarea unei lucidități sadice – trebuie să mă răzbun pe ea…măcar așa.
Și totuși ghidat de mișcările corpului ei care e un arc sub presiune, renunț la strânsoarea în care-i țineam sânul drept, îmi cobor mâna înspre fusta ei, îmi aduc aminte că mi-a spus -N-am chiloți, intru încet pe sub fustă și îmi apropii degetele mijlociu și inelar de pizda ei. Nu o ating, ci le apropii încet, forțând-o pe ea să le caute și să și le ia singură. În tot timpul ăsta am renunțat la a-i săruta sânul. Acum doar îl privesc și îl ating ușor cu limba în sus și în jos, apoi roată în jurul sfarcului. Dar ea nu mă mai bagă în seamă. Se împinge cu tot corpul și în sfârșit îmi găsește degetele. Alunec în ea adânc, acompaniat fiind de un geamăt care aproape m-a făcut să ejaculez, și de faptul că e atât de umedă încât nici măcar nu poate fi numită alunecare. Mâna mi s-a oprit doar pentru că mi-am proptit palma în pelvisul ei.
În sfârșit mă simte înăuntru. A fost singurul lucru pe care și-l dorea și pe care-l aștepta atât de intens. A început să se miște atât de tare încât îmi mișcă mâna cu totul. Cred că știe că n-aveam de gând să-mi mișc eu mâna, așa că se mișcă ea. Îmi fute degetele cu mișcări atât de bruște încât îmi creează impresia că o și doare puțin. Dar oricum n-o interesează. O simt cum e gata să termine, așa că o cuprind bine de mijloc, o suspend puțin în aer ca să rămână fixată doar în degetele mele și încep să le mișc în ea încet, dându-i ocazia să detoneze în sfârșit un orgasm atât de umed încât simt cum îmi inundă toată palma.
 După ce și ultimele convulsii au trecut și reușește să-și capete cadența în respirație, o întind încet pe canapea, îmi scot degetele din ea și încerc să-mi dau seama dacă eu mai rezist.
-Dacă nu mi-am dat drumu’ în pantaloni e bine. Înseamnă doar un singur lucru. Alex nu era stătut ca mine. Eu sigur aș fi cedat la așa ceva și aș fi intrat eu în ea, nu degetele mele. În timp ce mă gândesc la cum să reacționez în continuare, o aud spunând încet:
-Tu ce faci, nu vrei? Se uită înspre prohabul meu și zâmbește pofticios.
-Văd că vreeei foarte mult… Pieptul încă îi urcă și-i coboară sacadat. Nu și-a calmat ritmul respirațiilor.
-Vino te rooog! Și își depărtează puțin picioarele, atât cât să văd că e și rasă.
Nici măcar nu observasem că e rasă cât timp am avut mâna în ea. Iar acum, în poziția asta, cu picioarele atârnându-i afară din canapeaua mică de bucătărie, cu fusta semi-ridicată și pizda atât de umedă poftindu-mă în ea, simt cum mă pierd complet, așa că apelez la ultima variantă pe care o mai văd capabilă să mă salveze din situația asta.
Mă aplec, pic în genunchi fără să-mi pot controla căderea, mulțumesc frumos senzației de durere a genunchilor care-mi mai calmează durerea din chiloți și îmi înfig calic capul între picioarele ei.
Prima ei senzație a fost să se retragă. S-a mișcat înspre înapoi umita. Cred că a avut ochii închiși, nu m-a văzut ce fac, așa că am luat-o prin surprindere.
-Ce faci? Hai tuuu! Deja mă invită cu o voce atât de suavă încât mai am puțin și plâng. Tremur tot de dorință, dar nu renunț la plan.
Încep s-o sărut de parcă de asta ar depinde viața mea. O apuc toată în gură, constat că gustul și mirosul ei mă înnebunesc și mă umplu de dorință și mai tare așa că încep să-mi mișc limba frenetic. Abia acum îmi dau seama cât de lungă poate fi limba lui Alex. Realizez că și asta îmi creează un avantaj, așa că încep să mă avânt adânc în ea. Cu fiecare centimetru pe care-l întroduc calic cercetând tot ce-i înăuntru, cresc și reacțiile ei în intensitate. Faptul că m-a apucat de cap și mă presează jucându-se în părul meu înseamnă că iar e gata să termine. Dar n-am de gând s-o las să termine încă – sau cel puțin nu așa cum dorește ea. Ies din ea și încep să-mi plimb limba încet dar sigur în jos. O văd cum ridică capul uluită, vrea să mă întrebe ceva sau să comenteze, dar ajung unde-mi propusesem să ajung și o văd cum renunță. Își dă capul pe spate, începe să-l miște dintr-o parte în alta și să spună repetat -Nu, nu, nu…. Îi place atât de mult ce-i fac și unde-i fac, încât sfincterul ei a început să se contracte într-un gest reflex, care-mi strânge ușor vârful limbii. După câteva secunde în care scâncetele ei sunt iar pe cale să mă scoată din minți, o văd cum își pune picioarele peste umerii mei, îmi înfige călcâiele în omoplați și ridică bazinul periculos de sus. Îmi dau seama că mă caută și mă invită să plec cu limba de la fund și să i-o bag în pizdă, observ cum încep contracțiile abdominale și mă conformez. Îmi apăs foarte mult gura de ea și intru cât pot de adânc cu limba exact în momentul în care o simt cum explodează.
Faptul că-mi încălzește gura cu gustul ei mă face în sfârșit să renunț. La plan, la răzbunare, la tot. Cel puțin pentru moment. Simt cum plăcerea pe care o simte o face să-mi răspundă la sărut, chiar dacă mișcările ei sunt necoordonate, vin ca un reflex și doar îmi strâng limba puțin. Sunt totuși sărutări pe care ea mi le oferă, odată cu orgasmul ei. Iar asta mă face să pierd lupta din mine.
Mă ridic brusc în picioare, fapt care o face să iasă din visare și să se uite atentă la mine. Încerc să desfac primul nasture de la pantaloni, îmi trebuiesc trei secunde să-mi dau seama că nu pot, apuc ambele părți ale prohabului cu mâinile și trag în direcții opuse de el, rupând instantaneu absolut toți nasturii, care zboară prin toată bucătăria, după un zgomot de material rupt și plastic zornăind pe podeaua de gresie. În 0.73 secunde cobor pantalonii plus chiloții în vine, rămân suspendat în aer, drept și tare de simt că explodez, și mă aplec spre ea cu o mișcare care s-a vrut normală, dar care sigur a fost îndeajuns de rapidă încât să-mi trădeze pofta.
M-a văzut în ce stare sunt, a văzut cât de sculată o am, așa că mi-a făcut loc depărtând picioarele și așteptându-mă. Sunt convins că și-a dat seamă că vreau s-o amăgesc și s-o fac să tânjească după mine. Spun asta pentru că în timp ce stăteam sprijinit cu mâinile, în pumni, pe canapea și mă apropiam de ea, am văzut în ochii ei o sticlire de om care știe și care-ți spune din priviri -Now take this in return sucker. Fără să mai apuc să-mi dau seama ce vrea să facă, îmi apucă ambele mâini și mi le ridică brusc în sus, lăsându-mă să cad peste ea cu toată greutatea, lipsit fiind de un punct de sprijin. Ea a știut de la început ce vrea să facă, pentru că în timp ce cădeam îngrozit de durerea pe care urmează s-o simt, o văd cum își ridică bazinul căutându-mă prin aer, și cu o precizie incredibilă dar mai ales datorită faptului că ea e foarte umedă, intru direct în ea, cu toată viteza căderii și sub toată greutatea corpului meu, penetrarea fiind de fapt unicul meu punct de sprijin.
 Atât de adânc am intrat și atât de tare m-am proptit în ea, încât nici nu-mi dau seama dacă simte durere sau plăcere. Cred că ambele, pentru că în timp ce geme, simt cum își înfige toate cele zece unghii în spatele meu, prin cămașa descheiată dar rămasă pe mine. Aproape că nici nu trebuie să mă mișc și simt cum sunt gata să ejaculez. Și totuși ea mă îndeamnă. Încep, inițial stângace, pentru ca mai apoi foarte decis, să creez un ritm al mișcărilor care să mă facă să nu termin imediat. Simte că sunt reținut în mișcări, își scoate încet (să fie sigură că simt) unghiile din spatele meu, îmi apucă între degete ambele sfârcuri, mă privește în ochi și-mi spune:
-Hai, fute-mă! Nu te abține, fute-mă tare!
Oricum pierdusem din momentul în care am intrat în ea. Sau poate chiar din momentul în care am lins-o în timp ce-și dădea drumu în gura mea. Cert e că nu mai are sens să am rețineri. Nu acum. Așa că îi ascult sfatul. Îi strecor o mână sub ceafă, cu care o apuc de păr. Nu o trag, ci doar o țin, pentru ca mișcările mele să fie cele care să-i ofere o mică zmuceala și să se simtă ținută de păr. Mă ridic sprijinindu-mă astfel și îi pun mâna dreaptă pe abdomen, imediat sub sâni, că s-o fixez ca-ntr-un clește, și încep să mă mișc într-un ritm frenetic știind că am intrat în linie dreaptă, nemaifiind cale de întoarcere. Am timp să fiu uimit de faptul că fiecare intrare de-a mea e însoțită de un geamăt de-al ei. Îmi dau seama că și ea e gata. A treia oară. Așa că răresc puțin mișcările, și fac tot posibilul să incetiesc ritmul ca s-o aștept și pe ea.
-A..șa! Fu..te..mă! Nu reușește decât să silabisească în ritmul meu, dar tot o face, pentru că știe c-o aștept și pe ea.
Nu mai sunt în stare să ies și să intru. Rămân undeva adânc în ea, și doar mă zmucesc puțin înainte și înapoi cât să mă simtă. Iar dacă excitarea mea nu era încă maximă, dacă încă nu simțeam că leșin de plăcere, au început contracțiile ei vaginale. O mână nevăzută aflată în interiorul ei, îmi apucă pula și începe s-o maseze și s-o strângă pe întreaga ei lungime.
-Ok, știu că termini, dar nu mă mai pot abține, ii spun.
Scap un sunet instinctiv prin care mă dau de gol că îmi dau drumu’, și din obișnuință încerc să ies din ea. Nu apuc să ies complet, că-i simt ghearele, aceleași care au stat înfipte în spinare mai devreme, cum se înfig de data asta în fundul meu și o simt cum mă trage în ea cu o forță incredibilă, calică să nu cumva să greșesc și să nu termin în ea.
Mișcarea pe care a făcut-o a fost atât de bruscă și de plăcută, încât explozia mea a survenit natural, firesc… Cred că știa de ce-a făcut așa ceva, pentru că șuvoaiele mele de căldură orgasmică au fost tot ce i-a trebuit ei să termine pentru a treia oară. Nici nu mă mai mișc. Stau așa în ea și observ cum amândoi savurăm schimbul ăsta de fluide, pe care-l simțim până în vârful degetelor. Am și uitat că ea are si acum ghearele infipte in fundul meu. Am uitat și că eu o țin fixată cu o mână pe pântec și cu cealaltă de păr, sub cap. Amândoi suntem cu gurile deschise, căutând cât mai mult Oxigen, iar singurul zgomot care umple bucătăria este pulsul nostru care modifică structura aerului doar în locul în care venele noastre de pe gât zvâcnesc de la atâta presiune. Suntem o statuie a plăcerii. Am avut un orgasm atât de adânc în ea, iar ea m-a primit atât de profund, încât simtitm amândoi cum se risipește vraja, dar nu vrem să ne mișcăm.
Și totuși o fac eu primul. Căzând peste ea, fără s-o lovesc, ci doar ca să-i simt corpul. Mă dau într-o parte și rămânem așa minute în șir. Năuciți de ce-am făcut. Într-un târziu, uitând total de răzbunare, mă ridic agale și mă îndrept cu pași târșâiți spre baie să fac un duș. Pe hol tronează o oglindă mare, chiar deasupra măsuței unde ține Alex cheile. Mă uit în oglindă și înlemnesc. Pentru că mă văd pe mine. George. Mă uit în jos, văd corpul lui Alex, mă uit iar în oglindă și mă văd pe mine. Îmi dau seama că n-am avut timp să ne uităm în oglindă când am intrat în apartament. Acum e prima oară când o fac. Cred că ăsta e prețul pe care-l plătesc pentru că am intrat în corpul lui Alex.
Și cum stăteam îngrozit, incapabil să mă mișc, în fața oglinzii, gândindu-mă cum o să trăiesc de acum înainte, o aud pe ea ieșind din bucătărie, venind pe hol înspre mine cu o clamă în mână, încercând să-și prindă părul. Sunt pur și simplu incapabil să scot vreun cuvânt. Nici măcar n-aș ști ce să-i spun.
 -Sunt George, intrat în corpul lui Alex, cu ajutorul căruia te-am futut. Mda, clar… Sună bine.
Ajunge în dreptul oglinzii, eu rămân înlemnit, fără să respir, o văd cum se oprește lângă mine zâmbind, și…scapă clama pe jos. Se apleacă, o apucă, ridică privirea spre oglindă să-și prindă părul și țipă cu o putere atât de mare încât am crezut că va sparge oglinda. Nu apucă să termine țipătul, pentru că la jumătatea lui leșină, iar eu o privesc neputioncios cum în cădere lovește măsuța cu tâmpla și cade moartă pe podea.
Abia acum respir. Nu pentru că a murit, ci pentru că am scăpat totuși de dat explicații – momentan.
Și până la urmă, ea m-a otrăvit, Alex m-a lovit cu bâta în cap, așa că ar trebui să fiu fericit atâta timp cât criminalii mei sunt morți, iar eu sunt posesorul unui corp mai tânăr.
În timp ce analizam situația și mă gândeam cum o să gestionez problema cu oglinzile de acum înainte, simt un fior rece care-mi urcă pe spinare. Am capul îndreptat și acum spre oglindă, dar de frică refuz să mă uit acolo. Simt cum ceva sau cineva este în spatele meu, apropiindu-se. Îmi dau seama îngrozit că este o senzație pe care o cunosc, dar pe care nu vreau s-o accept ca fiind aievea acum. Simt cum ceva pătrunde în mâinile mele și de frică mă uit în oglindă. In spatele meu e Anca. Se uită la mine rânjind de peste umărul meu, cu o față invălurită în nori gri de ceață, îi simt sticlirea hotărâtă din ochi, se zmuceste încă odată puternic și …intră în mine.

Sfarsit.

 1. Jeremy
  14 August 2012 at 15:34

  Ispititor articolul, ce sa mai …..
  I`m speechless! 😉

 2. 15 August 2012 at 14:40

  de acord cu Andrada.Ti-a iesit.

 3. qatalin
  15 August 2012 at 15:31

  Vă mulțumesc.

 4. 18 August 2012 at 21:43

  Chiar că ţi-a ieşit 🙂 Şi la final nu mă aşteptam!

  • qatalin
   18 August 2012 at 23:46

   Mulțumesc.
   Gata, e oficial. Deja mi s-a urcat la cap, așa c-o să mai scriu. 🙂

 5. 4 September 2012 at 14:13

  Wow, m-ai lasat fara cuvinte!
  Iti dai seama cat de lung este sirul corpurilor furate?
  Oare eu cine mai sunt? Eu sau tu?????

  • qatalin
   4 September 2012 at 14:32

   Eu pot să spun doar atât: Oricine ar fi in mine, is having a hell of a time… 😉

   • 4 September 2012 at 17:08

    Is the same…in me! Just another hell:D !

    • qatalin
     4 September 2012 at 17:12

     Hehehe….Înțeleg. 😀 Și totuși mă întreb: noi în cine intrăm?… 😉

    • 4 September 2012 at 22:09

     Mai stai si tu la rand. Acum e randul meu! 🙂

 6. qatalin
  4 September 2012 at 22:16

  Mika, vorbim despre posedări și călătorii ale sufletului, da? 😀

  • 4 September 2012 at 22:37

   Vorbim despre ce vrei tu :D.

   • qatalin
    4 September 2012 at 22:46

    Oh nu. Nu mă lăsa pe mine să decid… Deciziile mele sunt ușor de …anticipat. Mai ales când e vorba de astfel de subiecte. Sunt mai previzibil decât o siestă într-o zi de Sâmbătă… Dar dacă deja m-ai anticipat și mă lași să decid în timp ce zâmbești, atunci…mă conformez. 😀
    Vorbim despre -> ‘posedări’. Generic…zic… 😉

    • 5 September 2012 at 21:21

     Da , am si zambit si se pare ca ai si decis. Rapid mai esti 🙂 Posedari demonice? Sau ce fel de posedari?
     Daca este vorba de altvel de posedari….spun: nu posed nimic in afara de mine si…interiorul meu.
     Suna bine?

 7. qatalin
  5 September 2012 at 21:28

  Mika, sună așa cum vrei tu să sune. 🙂 La fel simt și eu: “nu posed nimic în afară de mine și…interiorul meu”… Oricum alte interioare n-am mai posedat de mult… Dar nu-i timpul trecut. Poate într-o altă viață…cine știe… 😀 Până și eroul acestei povestiri a reușit o posedare (demonică sau nu), abia în afterlife… 😦

 8. 10 October 2012 at 23:11

  nu ma asteptam la un astfel de sfarsit :))
  m-ai surprins 🙂

  • qatalin
   10 October 2012 at 23:28

   După cum ai distribuit emoticoanele, se pare că te-am surprins plăcut, ceea ce mă bucură. 😉
   Mulţumesc!

 9. 26 July 2013 at 14:55

  Vad ca spune lumea ca ‘ti-a iesit’. Acum, nu stiu in ce fel, dar or avea dreptate.. 😆 Glumesc, nu ma baga prea mult in seama. Sunt sub efectul textului. 😉
  Cred ca fiecare capitol din ‘Calator’ este scris de un alt ‘tu’, ca tot imi spuneai mai demult ca tu sunteti mai multi. 🙂 Personajul a cam cedat tentatiei, cu toata pofta de razbunare care ii curgea prin corp (vorba vine, prin spirit…) initial. Ai descris foarte amanuntit acele scene, lucru cu care deja m-ai obisnuit, si care confera textului un ritm intens, chiar daca miscarile sunt nu foarte alerte la inceput. 😀
  Dar FINALUL! Ex-ce-lent! Toate acele umbre, iar apoi imaginea oglinzii, vazuta ca o poarta de trecere inspre lumea celuilalt, ca un cerc nesfarsit al metamorfozei…hmmm…Bravissimo! Bine lucrat!

  • qatalin
   26 July 2013 at 17:02

   Nu fi rea. 😀 Lumea s-o fi referit la faptul că mi-a ieşit bine povestirea…ce altceva să-mi iasă? 😉 Înţeleg sensul cuvintelor tale…nu băga în seamă glumele mele proaste… 😳
   Acum, privind retrospectiv, cred că ai dreptate. Era vorba despre un alt eu în fiecare capitol, cel din urmă fiind scris de (îndrăznesc să spun…scuză-mi nesimţirea 😳 ) eu futezătorul. 😆 Iar dacă mi-a ieşit bine, înseamnă eu recepţionerul o să-l anunţe pe eu futezătorul că şi-a făcut bine treaba. 😛
   Mă bucur că ţi-a plăcut finalul. De obicei aşa se întâmplă – răzbunarea poate să…backfire, iar cel care crede că s-a răzbunat se vede la rândul său ţinta unei răzbunări.
   În altă ordine de idei, însă legat de asta, mă bate gândul să continui firul narativ, într-o altă povestioară, în care protagonist/a să fie ea, aflată în corpul lui Alex, luptându-se cu George pentru…who’s in control of the body…şi trăind amândoi senzaţii incredibile, aflaţi într-un corp străin, însă atât de intim pentru fiecare dintre ei. 😉

   • 26 July 2013 at 17:12

    Kaufman a cam încurcat borcanele. Filmul trebuia intitulat ‘Being Cătălin Ionescu’. 😀 Spun asta pentru că mie îmi vine tare greu să mai pot continua o asemenea idee, plecând din acel punct. Oricum povestea devine oarecum încurcată prin prisma schimbării identităților, dar dacă îți ‘va ieși’ și de data asta…(continuarea povestirii), promit să nu mai fiu rea. 😛

    • qatalin
     26 July 2013 at 18:02

     Nu îndrăznesc să-i iau locul lui John Malkovich, cu toate că ideea unui etaj ascuns între etaje m-a fascinat ever since… 😉 Ca să nu mai spun de conotaţiile sexuale ale superbului film, transformate din perversiuni în obsesii. La naiba! I must be a freak!… 😆 😈
     Cine ştie? S-ar putea să ai dreptate… Dacă aş continua, aş risca să-mi iasă şi povestea… 😉 , caz în care promisiunea ta s-ar putea să fie anticipativ făcută într-un sens negativ, câtă vreme mie-mi plac fetele rele. :mrgreen:

 1. No trackbacks yet.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: