Home > Uncategorized > Primiţi cu violu’?

Primiţi cu violu’?

DatingBă, frate, constat că a ieşit o dileală naţională în legătură cu violul din judeţul de la ora 5.
Fapte oribile se comit zilnic, da’ nu interesează pe nimeni. Fi-v-ar ipocrizia de râs, să vă fie! Însă, cum apare un subiect mediatic inventat de CNN de România, cum se reped guvizii şi-l halesc pe nemestecate.
Văd că, mai nou, au început tot felul de vedete autohtone netalentate să-şi implice imaginea în susţinerea unei inepţii cât ei de mare. Cum adică – Bărbaţii adevăraţi condamnă violul? Bă, voi v-aţi dilit total?! Da’ există fo situaţie în care violul nu este condamnat, fie şi verbal, moral, prin exprimarea unei simple opinii, dar mai ales în mod legal? Sweet Lord of Hypocrisy!!!
Deci, nu numai că-şi pun poalele-n cap tot felul de contrafăcuţi ai show biz-ului românesc, da’ au ales cel mai inept slogan posibil. Plecând de la ideea că bărbaţii adevăraţi condamnă violul, înseamnă că, în mod perfect logic, există şi bărbaţi care nu se află în tagma violatorilor, dar care aprobă violul. Motiv pentru care, îmi răsare-n minte o întrebare simplă – în cazul violului lu’ peşte, o fi existând o modalitate de gândire şi o abordare mai defectuoasă decât asta? Eu cred că nu.
Să vii şi să spui că eşti împotriva violului, e ca şi cum ai susţine în mod public lupta împotriva asasinatelor la comandă, a tâlhăriilor şi a introducerii taxei pe aerul respirat. Wtf?!… Puteau alege j’de variante posibile de a blama gestul acefalilor ălora, fără a risca să pice chiar ei în ridicol. Da’, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…
Aşadar, s-a deschis campania #uniţisalvăm femeile de la viol. De parcă până acum se stătea la coadă să le facem poştă pe domnişoarele de 17 ani… Cu alte cuvinte, s’tem o ţară de violatori, de judecători şi procurori corupţi şi de proşti care nu înţeleg pe ce lume se află.
EscapingŞi uite-aşa vine vorba şi despre explicaţia pe care mă simt dator să o ofer în legătură cu alegerea exprimării de mai devreme, când m-am referit la oribila infracţiune folosind termenul violu’ lu’ peşte. N-aş vrea să fiu greşit înţeles. Condamn infracţiunea respectivă şi, aşa cum m-am exprimat deja pe Facebook, sunt de părere că acei tineri nici măcar nu trebuie să facă puşcărie; trebuie castraţi chimic şi lăsaţi în libertate, să se bucure de ea. De ce să consumi resursele statului oferindu-le cazare şi masă timp de ani de zile? Nu, dom’le! Castraţi chimic şi lăsaţi să se descurce. Asta aşa… în mod legal. Pentru că, judecând din punct de vedere uman, în virtutea celui mai înalt grad de toleranţă creştină, i-aş cam supune unor torturi medievale, iar dac-aş fi rudă de gradul 1 sau 2 cu victima, cre’ că i-aş rezolva cu nişte zeamă de Remington, calibru 12.
Numai că, dincolo de aspectele astea fireşti, apare o problemă pe care o remarci doar dacă faci doi paşi în spate şi nu te grabeleşti ca muta la pulă. Şi anume – infracţiunea a fost comisă în Noiembrie 2014. Sper că informaţia asta nu reprezintă un şoc, aşa că o repet, în cazu-n care ipocrizia încă nu v-a sărit în ochi, precum o aşchie de brad. Infracţiunea a fost comisă în urmă cu 8 (OPT) luni.
Ce s-a întâmplat cu opinia publică opărita la cur, în lunile Noiembrie şi Decembrie ale lui 2014, Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie şi Iulie, ale lui 2015? Vă spun io – a fost străbătută de o durere adâncă şi apăsată-n cur! De ce? Pentru că nimeni nu este interesat cu adevărat de drama unui om, dacă acea dramă nu este stilizata, îmbrăcată deontologic şi afişată lacrimogen pe micul ecran.
Aneta 3În fiecare zi sunt comise astfel de infracţiuni, însă pe nimeni nu interesează. Iar când în sfârşit ne interesează, se întâmplă doar pe valuri de ipocrizie pură sau, aşa cum miros eu în cazul ăsta, ca urmare a unei manipulări marca Aneta3.
Cred asta pentru că se întâmplă cam multe lucruri deodată, la unison, într-o dinamică şi un scenariu bine puse la punct, ceea ce-mi ridică multe semne de întrebare. Îndeajuns de multe încât să semene a coincidenţe. Şi cum eu nu cred în coincidenţe, prefer să-mi las paranoia slobodă, pentru că, umblând pe câmpii reuşeşte să-mi adune informaţii interesante.
Hai să le punctăm niţel:
– Voiculescu şi Mencinicopschi sunt la brutărie (pe nedrept, susţin angajaţii Aneta3);
– brutele bipede şi lipsite de discernământ, care doar consumă resurse şi transformă hrana-n căcat, respectiv – violatorii, se află în libertate;
– Aneta3 este celebră pentru campaniile pe care le susţine şi le promovează, în încercarea libidinoasă de a-şi atrage simboluri pentru a se legitima prin valoarea altora.
Aşadar, punând toate astea cap la cap, adresaţi-vă următoarea întrebare – cine ar fi fost direct interesat de aducerea în prim-plan a acestui subiect, la opt luni distanţă de producerea sa, pentru a putea blama justiţia; aceeaşi justiţie care-i ţine pe nevinovaţii Voiculescu şu Mencinicopschi la brutărie, în timp ce infractori de drept comun se lăfăie în libertate? Aţi ghifuckingcit – Aneta3!
Într-o atare situaţie, pe aceleaşi valuri de Geronimo! (Mel Gibson ştie de ce, pupa-i-aş Conspiracy theory-ul, să-i pup), pot să-mi imaginez cam ce aş fi făcut io, dacă eram şeful Aneta3 al departamentului de manipulare grosolană şi prostire a lobotomizatilor, pe scurt – ŞADMGPL. I-aş fi adunat pe ceilalţi angajaţi ai trustului şi le-aş fi zis – Bă, coaie, tre’ să găsim ceva beton, care să ţină la public, să putem s’ne pişăm pă justiţie (n.r. – nu că n-ar merita asta), da’ s-avem în acelaşi timp şi susţinerea bidonaţilor de tip #uniţisalvăm. Adică, dacă tot sunt proşti da’ mulţi sau mulţi da’ prosti (whatever… cum o fi, tot bine e pentru noi), hai să găsim ceva pizdos cu care să rupem gura târgului. – Şefu’, şefu’, am io o idee… – Taci, bă! Am găsit deja… de ce crezi că v-aş fi adunat aici? Să ascult opiniile voastre? Deci, e un caz în judeţul de la ora 5, cu nişte Antene pro-Vanimale care au siluit o fată. E beton cazu’. Bunuţ, bunuţ. Are de toate – circumstanţe agravante, poştă, privare de libertate (au plimbat-o în mai multe locaţii), tortură, batjocură… e cu de toate. Sigur o să pună botu’ bidonaţii. Fii antenă cum facem (râsete în cor – Ce tare eşti, şefu’… ce glumă bună ai făcut, ai zis antenă). Deci, ştiţi şi voi deja că bidonaţii percutează rapid pe Facebook. Acolo ne-am supt-o în vara lu’ 2012, acolo am luat deepthroat la presidenţialele de anu’ trecut, aşa că le-o dăm şi noi la temelie. Îi facem cu armele lor. Faceţi şi voi nişte conturi fake de Facebook, urcaţi ştirea întâi pe nişte blog-uri, o băgaţi cu share pe Facebook, o plimbaţi în mai multe medii şi grupuri, puneţi nişte titluri şocante, să dea lumea share şi în 36 de ore e virală, că pân’ acu’, de 8 luni de zile nu ştia nici dracu’ de ea… îi doare-n cur pe românaşi. Dup-aia, când devine virală, ne punem cocarde-n piept, vorbim toţi, la toate emisiunile de peste zi, numai despre asta, spunem constant că oameni nevinovaţi precum angajatorul nostru şi un discipol de-al său sunt la brutărie în timp ce brutele sunt în libertate, o băgăm p-aia cu justiţia în care nu tre’ să aibă nimeni încredere, pentru că, iată ce reuşeşte să facă justiţia independentă, o mai băgăm şi p-aia cu Rarinca & shit şi deja suntem suiţi pe valul de indignare publică, #uniţisalvăm o să ne sufle vânt la pupa, vedetele vieţii vor rosti inepţii şi uite-aşa mai halim doo s’tămâni de rating full, mai stoarcem o lacrimă şi mai câştigăm nişte puncte pentru şefu’, că deja face spume la brutărie… vrea out. – Pfoaaa, şefu’, eşti tare… Aşa facem, să moară marinaru’ dacă nu facem aşa. Uraa! Uraaaaa! Mu! Ie! Bă! Se! Mu! Ie! Bă! Se! (şedinţa se încheie în urale şi scandări antibăsiste)….
DateAşa că, de-aia am ales io să-i zic violu’ lu’ peşte, pentru că, oricât de oribil ar fi (şi este!) şi oricât de multe device-uri medievale aş încerca pe făptuitori (şi aş încerca destule!), la data la care vorbim nu mai este vorba despre acel viol, ci este o simplă manipulare mediatică, înfăptuită de singura televiziune direct interesată de a discredita justiţia şi de a-i câştiga puncte patronului ei – Aneta3.
S-au lipit de un caz foarte siropos, pe care l-au transformat într-o telenovelă publică menită să le servească intereselor lor personale. Că sunt lipsiţi de scrupule şi dezumanizaţi până la alienare sufletească, n-aveam nicio îndoială, însă, deocamdată mă aflu la stadiul la care încă mă mai miră colosala ipocrizie publică, manifestată într-un mod colectiv de fiecare dată când apare un subiect la care e politic corect să aderi pe bază de mimetism.
Ştiu că e dificil să disociezi grotescul act al celor 7 aparate de produs căcat, de manipularea hidoasă şi inumană a celor de la Aneta3, da’ asta nu înseamnă că se diminuează în vreun fel din caracterul ipocrit al trăirilor celor care-şi fac selfie-uri pe Facebook afişând o mină gravă şi ţinând în mâini o hârtie pe care scrie Bărbaţii adevăraţi condamnă violul. Sfinte Stăpâne al CăcatuluiPeCreierŞiAlScamelorÎnSânge!
Dincolo de aspectul ăsta şi încercând să nu închei într-o notă prea serioasă, nu-mi rămâne decât să sper că, pe bază de reciprocitate într-un schimb de experienţă inter-judetean, pentru a putea răzbuna gestul inuman al acefalilor, voi fi la rândul meu siluit şi violat sălbatic de către un grup de 7 tinere de 17 ani, care-şi vor face (sper) de cap cu mine, în toate modurile imaginabile şi inimaginabile. Mă ofer pe post de material didactic, nesătulelor domnişoare din judeţul de la ora 5.
NuclearÎmi pare rău că-mi pare bine că m-apucă râsu’. Da’… dacă n-aş râde, aş avea tendinţa de a pune mâna p-un topor şi de a le rearanja fizionomia celor şapte purtători de CNP, al căror IQ este egal cu numărul de la pantof. O să adaug în încheierea acestui articol, în comentarii, trei recomandări cinematografice care cred că se potrivesc de minune cu subiectul dezbătut aici. Law abiding citizen sigur a fost vizionat de către toată lumea, aşa că nu mai adaug şi trailer-ul său, ci doar pe al celor trei filme pe care nu cred că le-au văzut cei care acum duc o campanie împotriva violului, de parcă violul are nevoie de o campanie pentru a putea fi condamnat, blamat şi dezaporbat de o societate normală la cap.

  1. qatalin
    22 July 2015 at 14:13

  2. qatalin
    22 July 2015 at 14:14

  3. qatalin
    22 July 2015 at 14:14

  1. No trackbacks yet.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: