Home > Uncategorized > Friday 13th, the night of the living dead.

Friday 13th, the night of the living dead.

IpocrizieEste perfect logic atacul terorist din Paris, care a avut loc ieri, Vineri 13…
(dacă cinismul bazat pe argumente legitime te scoate din minţi sau dacă faci parte din cohorta de papagali care imită orice îndemn al turmei de snobi a Facebook-ului, ţi-ai face un bine dacă n-ai parcurge acest text)

Da! Atacul terorist de aseară a avut loc într-un mod perfect logic. De ce? Pentru că impotenţii planetei, reprezentaţi de marile puteri globale sunt incapabili sau rău intenţionaţi, refuzând să rezolve problema ISIS.
Aşadar, civilii morţi în acest nou (şi nu ultim) atac terorist n-au nicio vină, însă, nici membrii ISIS nu au absolut nicio vină. Tre’ să fii prea prost pentru a considera vinovat un animal fără discernământ. Acei fundamentalişti islamici care compun ISIS, nu sunt altceva decât un altfel de oameni, ca să nu le mai spun animale, pentru că aş jigni animalele.
Deci, cum ar putea cineva vreodată să găsească o vină unor fiinţe al căror unic scop este exterminarea celor care nu se comportă aidoma lor?
În cazul în care aveţi impresia că glumesc, vă anunţ că vă înşelaţi. Chiar consider că membrii ISIS care au comis atacul terorist de aseară din Paris nu au absolut nicio vină.
Aceşti oameni există, întreaga planetă ştie de existenţa lor, le-am urmărit cu toţii (măcar imaginativ; forţaţi de împrejurări) decapitările, ştim cu ce se ocupă şi ni-i asumăm ca fiind membri ai aceleiaşi specii – oamenii.
Într-o atare situaţie, cei care deţin puterea armată a planetei, respectiv Preşedinţii primelor 10-15 state puternic militarizate, au avut de luat o decizie cu doar două variante: 1) trimitem o flotă de câteva sute de avioane ultraperformante şi-i radem de pe faţa pământului în 12 ore; 2) îi lăsăm să existe, să se dezvolte, să se organizeze şi să ne omoare treptat, periodic, civilii.
Din păcate pentru omenire, japiţele care deţin puterea au ales varianta cu numărul 2.
Acesta este motivul pentru care nu-i pot considera vreodată vinovaţi pe membrii regnului ISIS. Ei sunt fiare. Nu ştiu decât că au de dus la îndeplinire un ţel în care cred mai presus de frica morţii. Şi anume – exterminarea tuturor oamenilor de pe glob care nu cred în divinitatea în care cred ei şi care nu trăiesc conform obiceiurilor lor.
TruthIar noi, restul, din postura noastră de oameni cu raţiune, vedem ce fac exemplarele regnului ISIS de ani de zile, ne asumăm la nivel planetar măcelul pe care-l comit peste tot pe glob şi stăm ca muta la pulă să ne vină rându’ pentru a fi descăpăţânaţi, împuşcaţi sau aruncaţi în aer de către acei bipezi care consumă inutil resursele planetei.
Aşadar, în opinia mea, singurii responsabili de moartea fiecărui om care sfârşeşte într-un atac al membrilor regnului animal ISIS suntem noi, oamenii aşazis înzestraţi cu raţiune şi gândire.
De ce? Pentru că îngăduim ca acei bipezi să existe.
Ştiu…ştiu teza toleranţei. Ştiu gargara BOR. Cunosc dogmele creştine. Numai că, surpriză, Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să căsăpească triburile de nomazi aflate pe Tărâmul Făgăduinţei, imediat după fuga din Egipt.
Şi chiar dacă n-ar fi fost exemplul Biblic, n-am nevoie de vreo dogmă religioasă pentru a înţelege că dacă vecinul de la scara cealaltă şi-a omorât toţi vecinii de pe scară şi se pregăteşte să vină şi la mine să mă facă mici în gară, am tot dreptul uman, logic, de bun simţ, firesc, natural, instincutal, de a mă duce peste el în casă când nu-i pregătit şi de a-l omorî rapid şi eficient.
În toleranţă nu mai cred de multă vreme. A apus vremea toleranţei aşa cum a apus şi codul de onoare al cavalerilor templieri. Vremurile în care sentimentele nobile ghidau viaţa oamenilor sunt intrate în legendă.
Acum trăim într-o lume a materialismului şi a extremismului religios. Astea sunt singurele doctrine care călăuzesc viaţa omului modern. E pe bază de muncesc să fac banu’ gros, ca să am ce vrea puleaşca mea sau pe bază de crezi în cine-ţi spun io sau te omor. Ca o paranteză, tot ieri, Vineri 13, a murit o tânără de vreo douăzeci şi ceva de ani în capitală, pentru că părinţii ei, care făceau parte din secta martorii lui Iehova, au refuzat transfuzia de sânge. Deci, fie ne omoară materialismul din punct de vedere spiritual, făcându-ne să devenim nişte brute ahtiate după înavuţire, care ajung să fie lipsite de sentimente şi care doar există, niciodată nu trăiesc, fie ne omoară membrii oricărui regn religios extrem, care simt nevoia să scutească găzduirea planetei Terra de cei care nu se supun regulilor lor.
Eu dac-aş fi fost Preşedintele Franţei, aseară, după prima juma’ de oră de la atentat, după ce aş fi aflat concret cum stă situaţia, m-aş fi sinucis. Dar nu oricum, ci punându-mi o bombă pe mine şi aruncând în aer cât mai mulţi membri marcanţi ai Guvernului şi ai Parlamentului francez. Iar când l-am văzut şi pe Obama cum se grăbeşte să dea o declaraţie de presă, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de poporul frate francez şi solidaritatea faţă de toţi cei care luptă împotriva terorismului, am simţit gust de fiere în gură.
America at warAceste jeguri care în mod uluitor sunt alese de către noi să ne administreze (nu să ne conducă), au tupeul maxim de a clama că ei se află într-o luptă împotriva terorismului…
Aşadar, eu, nea’ Pulică Frânaru, ar trebui să stau naibii liniştit în fotoliul meu d’acas’, pentru că oamenii responsabili duc o luptă împotriva terorismului, nu? Asta în timp ce teroriştii omoară constant civili, fără să fie stingheriţi în demersurile lor de vreo autoritate planetară. Genial! Splendid! Mirobolant! Asigurator!
Atacuri teroriste precum cel de aseară se întâmplă constant în Africa şi Asia. Despre ele nu vorbeşte nimeni. Sunt omorâţi oameni într-un număr mult mai mare decât cei omorâţi aseară în Paris, însă am convingerea că morişca dereglaţilor mintal va continua pe Facebook, aşa cum a făcut-o şi-n cazuri precum Charlie Hebdo, Colectiv sau oricare alte cazuri în care e musai să ne exprimăm consternarea mai mult sau mai puţin scremută, pe care în loc s-o canalizăm în sensul schimbării unui sistem de orânduire care permite existenţa unor asemenea erori umane precum membrii regnului ISIS, ne-o îndreptăm steril în sensul empatizării în grup.
Ştiţi cum arată tabloul ăsta văzut prin ochii mei? Ca şi cum are loc o manifestare festivă pe un stadion bine păzit de forţe de ordine, intru eu în stadion cu o macetă în stânga şi un Kalashnikov în dreapta, împuşc şi decapitez cât mă ţin puterile şi în funcţie de câte gloanţe am la mine, după care plec nestingherit în timp ce lumea se uită uluită la mine, fără ca forţele de ordine să mă atingă cu un deget, iar după ce plec şi las în urma vreo câteva zeci de morţi într-un mod cât mai brutal posibil, toţi ceilalţi oameni rămaşi pe stadion se îmbrăţişează reciporc, îşi întrepătrund mâinile într-un gest de solidaritate sublimă, plâng în cor, recită poezii şi îşi exprimă cordial condoleanţe unii altora.
Păi, băi, orbilor, treziţi-vă, în pula mea!!!!!!!! Voi vă lamentaţi pentru orice problemă, vă exprimaţi compasiunea şi empatizati în grup, însă legitimaţi constant, prin vot, un sistem care naşte asemenea monştri. Iar când spun monştri mă refer strict la toţi Preşedinţii statelor ultradezvoltate, nicidecum la membrii regnului ISIS. Faţă de membrii regnului ISIS am o sinceră şi viscerală admiraţie. Ei sunt aidoma animalelor. Sunt vii! Sunt plini de ceea ce lipseşte cu desăvârşire omului modern – voinţă şi putere de acţiune! Ah, că sunt o ameninţare la adresa umanităţii şi i-aş omorî pe toţi dacă ar sta în puterea mea, asta-i altceva, însă în ei s-a păstrat aproape nealterată o genă a crudităţii umane care, din păcate, a dispărut de mult în lumea civilizată, acolo unde sângele s-a stricat din cauza hranei, a reproducerii nediversificate şi a îndobitocirii raţiunii.
Too many peopleAceşti bipezi care comit astfel de acte inumane sunt într-un mod paradoxal ultima sclipire a omului străvechi. Ei sunt mai vii decât oricare dintre noi. Din păcate, însă, au ca îndeletnicire exterminarea vieţii pe pământ… cel puţin a vieţii pe care ei n-o înţeleg. Ca o paranteză, de-aia mă bucură exodul sirienilor către Germania, pentru că din punct de vedere demografic poate fi un câştig combinarea acelui sânge curat, cu cel viciat pe care noi îl avem.
Imaginaţi-vă să se fi întâmplat aşa ceva invers. Adică, occidentul să facă ceea ce face ISIS, iar atacurile să fi fost îndreptate împotriva fundamentaliştilor islamici. Păi, în secunda doi ISIS ar fi ras tot occidentul de pe hartă, dacă ar fi avut forţa armată pe care o are acum occidentul.
De ce nu facem noi lucrul ăsta exterminându-i pe ei? Fuck if I know… Întrebaţi-i pe Obama, Merkel, Hollande şi aşa mai departe. Putin, spre deosebire de lumea bună din Vest, a bombardat vreo 500 de obiective ISIS în ultimele zile, ca urmare a faptului că o rachetă ISIS a doborât un avion civil rusesc deasupra Egiptului, omorând 231 de oameni.
Cu toate astea, toată Europa şi America de Nord asistă înmărmurite la execuţiile şi măcelul ISIS de pe întreg mapamondul, iar singura reacţie care apare întotdeauna este bocetul în grup – acea recitare de poezii de pe stadion din exemplul meu de mai devreme.
IdeasSă vedeţi ce va urma acum. O nouă răţoire a mai marilor planetei. O nouă afişare a muşchilor în fanfare şi defilări impresionante. O nouă întâlnire a tuturor liderilor de pe glob, ca şi-n cazul Charlie Hebdo. O nouă avalanşă a share-urilor pe Facebook. Vor curge râuri de lacrimi prefăcute şi scremute sau, dacă vor fi veridice, în cel mai bun caz vor fi greşit ţintite.
Să te lamentezi că Vaai, nu se face aşa ceva! Ce brute! Ce animale! Aşa ceva nu se poate! Dar, pe ce lume trăim?, fără să-ţi dai seama că singurii responsabili sunt fix cei pe care-i legitimezi tu în funcţii în mod constant, mi se pare că e o justă măsură a faptului că merităm să murim. Toţi! Dacă suntem atât de proşti, la modul general vorbind, încât să nu ne dăm seama care-s de fapt vinovaţii şi alegem să ne lăsăm constant manipulaţi şi îndobitociţi de o adunătură de oameni ghidaţi doar de materialism şi putere, atunci ne merităm soarta!
Poate că până la urmă e mai bine aşa. Poate că e un mod al geneticii de a face un fel de selecţie naturală planetară. Poate că nu merităm să trăim noi, cei care ne credem deştepţi, moderni, cool, inteligenţi, romantici, empatici… etc… *insert bullshit here*. Poate că merită să trăiască ei, regnul ISIS, pentru că, iată, sunt vii, sunt impulsivi, iau atitudine, acolo unde le sunt vorbele le sunt şi faptele, îşi respectă crezul şi, cel mai uluitor şi demn de toată aprecierea, ştiu cu toţii, fără excepţie, că sunt lucruri mult mai importante decât viaţa pe care omul le poate pierde. Noi, din păcate, le-am pierdut deja…

 1. 15 November 2015 at 11:01

  Pare cinic articolul tau, Adica, probabil, multora le va parea astfel. Personal, am motive foarte intemeiate sa fiu ingriorata legat de Paris, de ceea ce s-a petrecut sau, eventual, se mai poate petrece. Insa n-am devenit tricolora. N-ar ajuta pe nimeni cu absolut nimic.
  Cat despre cei care ne conduc, stii ce-am gandit vazandu-l pe Obama ca da o declaratie? “Vazandu-l” e bine scris, ca n-am auzit nimic, TV-ul era pe mute, ca asa e cazul zilele astea .. M-am gandit ca lui chiar ii pica bine intamplarea fiindca, poate, asa mai are ocazia sa le dea si el de lucru trupelor lui de psihopati.

  • qatalin
   15 November 2015 at 11:12

   Încep cu sfârşitul. Da, îi pică bine. E nasol să ai o industrie de armament care să geamă cu stocul plin, iar tu să te prefaci că n-ai unde să consumi ce produci.
   Îţi înţeleg îngrijorarea şi sper să fie totul bine… Nu cred că-i duce capul să lovească de două ori în acelaşi loc. Cu toate că ne aflăm la distanţă de 10 luni de un Ianuarie plin cu Charlie Hebdo. Ok, atunci reformulez: nu cred că-i duce capu’ să lovească de trei ori în acelaşi loc. 😀 De ruşi le e frică, în America găsesc autorităţi paranoide şi deci e mai greu, aşa că ar rămâne Germania şi Anglia, după ce a picat bâza pe franţuji de două ori la rând.

   TV-ul era pe mute, că aşa e cazul zilele astea ….. Superb! 🙂

   • 15 November 2015 at 11:22

    Stiu ca e superb. Asa mi s-a parut si mie. 😉 Multam.

 1. No trackbacks yet.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: