Home > Când muza face sex cu mine. > Moarte-n Vegas. Capitolul 1 – Colier de mâini.

Moarte-n Vegas. Capitolul 1 – Colier de mâini.

ButterflyNu era atentă la ceea ce spunea. Îl vedea vorbind şi încerca să mimeze din bun simţ interesul. Oricum, nu conta. În mod sigur spunea ceva legat de vreun nou contract pe care urma să-l semneze şi care le-ar fi întregit cifrele din faţa şirului de zerouri din bancă. Un nou motiv pentru a fi invidiată. Nimeni n-ar fi înţeles că l-a iubit sincer pe fraierul din faţa ei, fără să fi fost sedusă de banii lui sau de reputaţia de amant foarte potent, aşa cum umbla zvonul prin cercurile frecventate de amândoi cu ani în urmă. Întotdeauna simţise că acel -Fute bine! spus de prietenele ei printre dinţi, în timp ce-şi mijeau ochii sub povara invidiei, fusese un lait motiv care contase în decizia ei de a accepta să-i fie soţie mai mult decât contaseră conturile lui ruşinos de mari. Un -Fute bine! rămas suspendat în negura timpului, fără fundament în prezentul deloc darnic cu nevoile ei incontrolabile.
Ştia că nu diferenţa de vârstă era problema. Faptul că era cu două decenii mai …experimentat decât ea, n-o făcea să creadă stereotipiile cu privire la potenţă şi virilitate. Simţea asta cu fiecare secundă a celor 33 de ierni ale ei, însă atât de rar, încât începuse să creadă că fie o ţine lângă el pentru a-şi bate joc de ea, fie vrea să o pregătească pentru anii ce vor veni, când stereotipiile se vor transforma în realităţi incontestabile.
În timp, dobândise o imunitate autoimpusă la avansurile lui zilnice. Nu dorea să-i arate că-l doreşte, atâta timp cât el doar o amăgea. Ba o strângea în braţe pe la spate, abia ieşit de sub duş cu o erecţie dureros de irezistibilă, ba o lua la el în braţe, pe canapea, când vizionau un film împreună, asigurându-se că nu are chiloţi pe el, în aşa fel încât ea să-l simtă… La toate rezista nepăsătoare, ştiind că dacă i-ar fi arătat cât de tare îl doreşte l-ar fi făcut să o ignore şi mai mult. Aşa că-şi propusese să nu-i dea satisfacţia de a ceda fizic de poftă, arătându-i că nu mai poate să reziste. Şi reuşea.
Micile ei supape, cum obişnuia să le spună, o ajutau enorm, ca şi acum. Faptul că plecaseră amândoi din casa îmbrăcaţi elegant şi pregătiţi să meargă fiecare către treburile lui, fără ca ea să aibă chiloţi pe ea, faptul că el îi vorbea explicându-i ceva, în timp ce ea, cu o mână în buzunarul hainei, încerca să regleze viteza butterfly-ului prins de coapse prin curele de piele şi care-i ţinea clitorisul într-o strânsoare plăcută şi moale, erau lucruri care-i dădeau mici satisfacţii vinovate, făcând-o să simtă că-i înşeală încrederea la tot pasul, atâta timp cât îşi oferea singură orgasme, în moduri din ce în ce mai perverse, ca-ntr-o spirală a poftelor, câtă vreme nimic nu o mai satisfăcea pe deplin.
No pantiesVibraţia surdă a impersonalelor buze de silicon care o sărutau acum sacadat în cel mai intim loc al corpului o făcea să-şi dorească şi mai mult să păstreze o mimică de piatră. Plăcerea crescândă provocată de simpla masturbare statică venea şi ca urmare a stăpânirii ei, nu doar prin simpla mişcare mecanică a aparatului pe care-l fixase cu grijă şi atenţie înainte de a ieşi din casă. Iar ea ştia asta. Depărtase puţin picioarele, atât cât îi permitea fusta, în aşa fel încât, spera ea, să audă el zumzetul fin al sărutului frivol dintre picioarele ei. Nici pomeneală. Sau, poate auzea dar se prefăcea că nu aude. Îşi opri din faşă acest gând neliniştitor, pentru că ştia unde ar duce-o dacă ar lua-o pe firul lui. Nu voia să-şi strice ziua.
– … urez o zi bună, Aisha! Erau ultimele cuvinte care ieşiseră din gura lui şi primele pe care le auzea ea.
Fusese în mod vizibil surprinsă şi trezită din visare, mai ales că el se întindea să o pupe pe obraz. Îl pupă şi ea, apoi se întoarse cu spatele la el şi-l lăsa să intre în limuzina care avea să-l ducă spre biroul de unde conducea imperiul pe care-l clădise cu mai mult interes decât cel arătat ei în ultimii ani de căsnicie. Un alt motiv care o făcea să urască averea lui…
Păşea lent, apăsat, fără grabă, pentru a însoţi într-un mod ritmic plăcerea vinovată pe care şi-o permitea mergând agale pe trotuarul plin cu oameni care o salutau. Le răspundea scurt, din cap, uneori aşezându-şi părul prin gesturi stângace, atunci când fiorii deveneau incontrolabili. Încerca să nu pară prea evidentă în mişcări, impunându-şi o postură sobră a corpului şi o seriozitate care o excitau şi mai mult. Caracterul ascuns al senzaţiilor simţite într-un mod artificial dar atât de plăcut, o făceau să fie împăcată cu gândul că apelase la astfel de tertipuri pentru a-şi satisface nevoile. Ştia că merită asta. Ştia că…
Îşi uită firul gândurilor. De după un colţ de clădire apărură două tinere de liceu. O asiatică şi o hispanică. Cea din urmă semăna izbitor cu fosta ei colegă de cămin din anii studenţiei, cea alături de care încercase multe lucruri după care acum tânjea teribil. Îşi intersectară privirile, moment în care simţi cum aripioarele din silicon ale butterfly-ului se umezesc fără să se mai poată controla şi încep să alunece prelung pe clit-ul ei, în ritmul paşilor, mângâind-o şi mai fin în zona care conta cel mai mult. Fără să se poată abţine îi trimise o bezea elevei căreia i-ar fi putut fi mamă. Spre surprinderea ei, primi un zâmbet drept răspuns. Îndeajuns cât să o facă să întoarcă capul, aproape cerşind din priviri ceva ce nu avea să se întâmple, dar pe care cu siguranţă şi-ar fi dorit să încerce – o porţie de sărutări şi atingeri cu cele două eleve. Nu! Nu-i era ruşine că simţea aşa. Nu ajunsese încă la vârsta la care să creadă că un astfel de gând ar deveni tabu.
StockingsRenunţă la visare, le zâmbi scurt celor două şi îşi văzu de drum în continuare. Începu să se întrebe încotro se îndreaptă. Din plăcerea de a merge şi din dorinţa de a nu simţi orgasmul într-un mod static, plecase într-o direcţie fără de ţintă, iar acum încerca să-şi încropească un itinerariu pe loc, din mers, pentru a nu părea debusolată. Ştia că încă atrăgea priviri. Mulţi o cunoşteau, fiind aproape de casă, iar alţii, îndeosebi bărbaţii, încercau să-şi dea seama dacă bucile ei se mişcă liber sub fusta de culoare închisă… unii reuşind să dibuiască acest lucru, fapt care o excita şi mai mult. Nu încerca să ascundă lipsa chiloţilor, ci dorea să facă şi mai vizibile micuţele catarame ale curelelor prinse de coapse, sub forma unor portjartiere ale plăcerii, pentru că n-o mai interesa corpul ei. Dacă soţul ei, care de câte ori o dorea o futea atât de bine încât simţea că aproape-şi pierde cunoştinţa de plăcere, alegea să o aibă atât de rar în ultima vreme, atunci nimic nu mai conta într-un mod negativ, din ceea ce ea îşi permitea să-şi ofere pe post de înlocuitor. Iar asta o făcea să aibă încredere în orice decizie ar fi luat din acest punct de vedere.
Fără să gândească în avans, se angajă în traversarea unei străzi semnalizată cu semafor şi până să-şi dea seama, era deja prea târziu să se mai întoarcă din drum. Realiză faptul că se apropia de un cartier rău famat, plin cu moravuri uşoare, unde ştia că poate găsi droguri şi sex cu uşurinţă. Zâmbi. Un gând viclean şi deloc cuminte îi încolţi în minte. După micul schimb de priviri cu cele două eleve, îi rămăsese în cap amintirea anilor petrecuţi în plăcere fără limite, aşa că fără să mai ezite, porni către pasajul unde ştia că poate găsi o fată cu care să se simtă bine.
Încerca să mărească ritmul paşilor, pentru că respiraţia sacadată şi transpiraţia de pe palme prevesteau explozia de plăcere pe care urma să o simtă în curând. Fiecare pas aducea cu sine o mângâiere atât de delicată şi de umedă, încât simţea că dacă s-ar opri şi-ar pierde echilibrul din cauza fiorilor şi ai dorinţei de a-şi da drumu. Simţea vibraţia aripioarelor sensibile ale butterfly-ului atât de bine, încât părea ca pizda ei propagă acel tremur, mişcându-se la unison cu aparatul care îi gâdila toate simţurile.
Wet pantiesAjunsă la intrarea în pasaj, se felicită în gând, când văzu cât de mare este oferta sexuală a acelei zile. Fete şi băieţi (că nu le putea spune femei şi bărbaţi), în funcţie de preferinţe şi gusturi. Începea să se simtă puţin stingher, nu datorită vârstei, pentru că la 33 de ani arăta de maximum 28, ci pentru că toţi erau atât de tineri, încât unii dintre ei păreau minori.
Nu-şi putu abţine un oftat de plăcere, când constată că o încânta şi mai mult tinereţea lor. Ar fi vrut să se înfrupte din toţi, să se ofere tuturor, să le dea voie să o aibă în toate modurile posibile, fără să-i mai pese de ceea ce va urma….
Dându-şi seama că gândul acesta era născut de apropierea momentului în care nu se va mai putea abţine, începu să analizeze atent oferta. Îşi dorea o fată blondă, subţirică, înaltă, cu sânii mici, aşa cum fusese colega ei de cameră în facultate. Dorea să retrăiască o secvenţă din sexualitatea ei atât de proeminentă, pe care şi-o reprima de ani buni din cauza abstinenţei forţate la care o supunea soţul ei.
Nu găsea. Începuse să se precipite. Cu cât se uita mai atent, cu atât atrăgea privirile datorită hainelor ei scumpe, iar pe lângă asta, tremurul ei devenise atât de intens, încât simţi cum plăcerea lichidă începuse să i se prelingă pe partea interioară a coapselor. Curgea din ea pofta de a-şi lăsa voinţa învinsă şi supusă de orgasmul pe care şi-l dorea atât de mult.
Nu semăna nicio fată cu fosta ei colegă. Ştia că îi va fi foarte greu, aproape imposibil, să mai întâlnească una ca ea. Plină de viaţă, cu o poftă teribilă de sex, dar totuşi menţinută sub o delicată barieră a decenţei şi bunului simţ, cu un corp de nimfă plină cu nuri, dar mai ales cu zâmbetul ucigător şi privirea pătrunzătoare… Doar gândindu-se şi era gata să piardă bătălia fizică pe care cu greu şi-o ţinea sub control.
OrgasmCând se pregătea să plece, îşi simţi atenţia atrasă de un tânăr superb. Nu putea spune că avea o vârstă atât de mică incar ar fi putut fi fiul ei, dar în mod cer i-ar fi putut fi nepot sau un frate mai mic… mult mai mic. Era genul de tip cu care în anii tinereţii ar fi fugit în lume şi n-ar fi interesat-o de nimic. Exact aşa cum n-o mai interesa nici acum. Îl privi preţ de câteva secunde interminabile, în care simţi cum atrage privirile tuturor asupra ei, curioşi fiind dacă-l alege pe el, îşi dădu seama că picioarele deja îi tremură de plăcere, aşa că-i făcu un gest scurt din cap, indicându-i direcţia şi faptul că doreşte să o urmeze.
Contrariat, tânărul ezită puţin, neştiind dacă să meargă sau nu. Apoi, văzând că ea nu întoarce privirea după el, o urmă, întâi şovăielnic, mai apoi mărind pasul, pentru a o ajunge din urmă.
Ştiind că nu se mai poate stăpâni prea mult timp, intră într-o dugheană, prima care-i ieşise în cale, sperând că el o va urma. Îl simţi aproape, atât de aproape, încât pentru o secundă chiar simţise respiraţia lui pe gâtul ei. Senzaţia o făcu să tresalte de plăcere. Avea simţurile atât de încordate, încât avea impresia că şi dacă ar atinge-o puţin, ar termina.
Se bucura că o urmează fără să discute. Tăcerea lui o excita şi mai tare. Simţise din prima secundă ca e un tip serios şi hotărât, care ştia ce are de făcut şi care putea să-i ofere ce caută ea.
Intră în baia acelei dughene. Insalubră, prost iluminată, cu un miros îndoielnic şi apa susurând într-unul dintre veceurile stricate. Paşii o duceau ferm către partea din spate, pe unde trecea ţeava de apă rece. Într-un moment de plăcută surprindere, îşi dădu seama că doar pantofii ei costau mai mult decât întreaga clădire în care se afla. Asta o înnebuni şi mai mult, pentru că era ce voia.. să ştie că renunţă la ea, la cine este şi cine ajunsese să fie ea, pentru a se oferi plăcerii în modul cel mai crud şi mai real cu putinţă. Dorea să marcheze acel loc sinistru, aflat sub demnitatea ei, cu orgasmul pe care cu greu şi-l mai stăpânea acum, sub implacabila mişcare continuă a vibratorului sub formă de fluture, care-i mângâia atât de fin clit-ul, încât avea impresia că trăieşte un orgasm continuu în ultimele zece minute, fără ca ea să-şi fi dat seama. Nici măcar nu mai ştia prea bine configuraţia obiectului care-i pulsa pe vagin, atâta timp cât se udase într-un hal de nedescris, făcând totul să zacă într-un lac de poftă continuă. Era pur şi simplu o zonă amorţită de plăcere, care zvâcnea spasmodic sub tremurul de neoprit al jucăriei.
NippleSe puse cu spatele la perete, îşi desfăcu braţele în părţi şi apucă ţeava murdară din spatele ei, ţinându-se cu siguranţă şi aşteptând să-i facă el ce trebuia să-i facă.
Fără să realizeze dorinţele ascunse ale celei care-l închiriase, tânărul zâmbi ştrengăreşte şi începu să se descheie la pantaloni, convins fiind că va termina rapid treaba, după ce văzuse pofta din ochii ei. În timp ce-şi desfăcea nasturii, îi simţi mâinile ei peste ale lui, oprindu-l. Surprins, ridică privirea, lucru care o electriză pe Aisha. Avea privirea fixă, tulburătoare, cu ochii negri, pătrunzători şi sprâncene groase.
Simţindu-i nedumerirea, se aplecă încet şi-i şopti în ureche câteva cuvinte care aveau să-l blocheze şi mai mult. Mări ochii, dându-şi seama că ea nu glumeşte şi îşi lasă pantalonii parţial desfăcuţi, cu el ieşit afară din ei, într-o erecţie care acum se simţea stingheră având în vedere cerinţele ei.
O văzu cum îşi pune din nou mâinile în lateral, prinzând cu putere ţeava prinsă în perete şi cum îşi închide ochii dându-şi uşor capul pe spate, pentru a-i face loc lui. Începu să-şi ridice ezitant mâinile către gâtul ei. Niciodată nu mai făcuse asta şi nu ştia cum să o facă şi cât de tare să apese. Se temea puţin, iar asta îl făcea să respire adânc şi să nu-şi mai poată stăpâni erecţia care acum o atingea pe ea. Atât de aproape erau unul de altul, încât i-o simţea sculata, lipită de picior. Se prefăcea că n-o simte. Îi plăcea să-l simtă acolo, tare şi viril, dar pe ea nu asta o interesa acum.
În spatele ochilor închişi, începu să deruleze filmul masturbării ei mentale. Îşi deschise poarta către zona intimă a trăirilor personale, acolo unde mergea de fiecare dată când se juca singură sau când făcea altceva decât ce-i cerea îndatoririle de nevastă. Se văzu în camera ei preferată, în fotoliul ei, privind un panou al amintirilor perverse, difuzate în televizoarele minţii ei. În fiecare dintre ele rula o plăcere ascunsă, începând cu adolescenţa ei şi terminând cu momentul în care se afla acum. Avea să bifeze şi acest orgasm în biblioteca perversiunilor personale, aşa că aştepta cuminte mâinile lui. Care nu au întârziat să apară…
O apucă de gât cu ambele mâini, întâi delicat, de teamă să nu o rănească. Le ţinu aşa o vreme, văzând-o că rămâne cu ochii închişi şi că se abţine să nu respire pe gură. O simţi cum se apropie cu pelvisul de pula care deja îl durea puţin din cauza erecţiei, aşa că se impise puţin înainte pentru a-i oferi senzaţia de apăsare tare între picioare, acolo unde ea îşi dorea să o simtă. Tresări pentru o secundă, când simţi ce are ea acolo. Simţi vibraţia butterfly-ului şi o privi contrariat în ochi. Ea îi întoarse privirea cu subînţeles, apoi îşi închise din nou ochii, aşteptându-se că el ştie ce are de făcut. Iar el nu o dezamăgi.
Începu să o strângă. Din ce în ce mai tare. În acelaşi timp începu să se mişte uşor către înainte pentru a-i oferi senzaţia de penetrare şi pentru că-i plăcea şi lui vibraţia pe care o simţea acolo. Împărţeau amândoi un vibrator micuţ, care-i excita fără ca ei să se fută, iar asta îl înnebunea şi pe el, nu doar pe ea. Nu mai făcuse niciodată aşa ceva şi nu înţelegea de ce-i plăcea atât de mult. O văzu cum îşi încordează strânsoarea din jurul ţevii de apă, semn că începuse să sufere din plin privarea de Oxigen. Aşa şi era…
ClitSimţea cum se înfige între picioarele ei şi încerca să-l cuprindă între pulpe, pentru a-l ajuta să se masturbeze singur între coapsele ei, dar nu putea prea bine din cauza fluturaşului, pe care aproape îl simţea intrat în ea. Alunecase pe jumătate în ea din cauza lubrifierii naturale, dar n-o mai interesa. Din contră, aşa i se părea şi mai intens. Îl înghiţea calic şi era convinsă că dacă nu era susţinut de curelele din piele, ar fi vrut să-l simtă pe tot înăuntru. Îşi simţea toată acea zonă pulsând de plăcere şi încerca să-şi dea seama când începuseră convulsiile abdominale. Scopul pentru care ţinea strâns ţeava de apă era acela de a se stăpâni şi de a nu se atinge singură. Dorea să termine doar din atingerile lui şi din sufocare, pe care acum începea să o resimtă în tot organismul. Agonia lipsei de Oxigen începuse să pună stăpânire pe simţurile ei. Îşi dădea seama că totul e o joacă, numai că joaca devenise cât se poate de dureroasă. Nu-şi putu stăpâni o senzaţie de teamă, când realiză că aşa ar putea sfârşi, dacă nu făcea ceva pentru a respira. Iar atunci, exact când era pe punctul de a ceda şi de a-şi oferi un orgasm banal, ca multe altele, simţi lupta dintre pizdă şi plămâni. Simţi cum se declanşase o întrecere între clit-ul ei înnebunit de ceea ce i se întâmpla de aproximativ 20 de minute şi plămânii ei care-şi cereau dreptul la viaţă. Iar în această luptă, miza era – ce urma să simtă mai întâi… orgasmul sau decesul?!
Când îşi dădu seama că astfel stau lucrurile, cu o ultimă zbatere care-i consumă şi ultima fărâmă de Oxigen din organism, îi apucă pula între picioare şi o strânse cât putu de tare pentru a o simţi cum îi apăsa pizda peste butterfly şi îşi lasă corpul să explodeze într-un orgasm incontrolabil, pe care-l simţi în fiecare celulă avidă după Oxigen, pe care o păcălise în prealabil că orgasmul bate viaţa.
Simţind-o că a obţinut ce şi-a dorit şi dându-şi seama că se udase atât de mult încât îi simţea umezeală prin fustă, slăbi strânsoarea din jurul gâtului, gradual, cât să o lase să respire îndeajuns de mult încât să savureze pe deplin orgasmul. O simţea cum tremură de plăcere şi cum fiecare zvâcnire a ei îi trimite şi lui firoi de plăcere acolo unde încă era prins între picioarele ei. O lăsă să-şi termine fiecare spasm şi fiecare unduire a bazinului care-i manevra erecţia cu o precizie uluitoare pentru o doamnă privată de Oxigen şi aflată de curând în pragul morţii, după care îşi lăsă mâinile în jos într-o mişcare lentă, vădit stângace într-un mod intenţionat, fără însă a omite să-i atingă uşor sânii, pentru a-şi da seama dacă are sfârcurile tari. Zâmbiră amândoi în urma acestei verificări ştrengăreşti, tipică tinereţii lui.
SubmissionDupă ce se calmă şi îşi reveni în simţuri, înmuiată total de puterea cu care îşi zguduise întreg organismul, îi mulţumi din priviri, îl plăti cu mult peste ce ar fi meritat în mod normal, apasă butonul OFF al butterfly-ului, desfăcu curelele din jurul coapselor şi-l introduse în geantă, după care părăsi cu paşi siguri toaleta şi amplasamentul.
Ştia că va ajunge din nou în situaţia care o împinsese să recurgă la astfel de tertipuri la limita perversiunii pentru a-şi oferi plăcere. Ştia că va avea de asptetat bunăvoinţa soţului ei de a o avea fizic şi că nu-şi va putea învinge orgoliul pentru a-i arăta că ea îl doreşte mai des decât îi oferea el atenţie. Ştia că el bănuieşte excentricităţile ei şi că, uneori, se simte urmărită şi savurată în astfel de ipostaze. Câteodată se gândea că poate ăsta era motivul pentru care o regla el hormonal atât de rar – îşi dorea să o vadă cum se descurca singură şi cum recurge la gesturi extreme. Nu conta dacă avea să afle vreodată răspunsul, ci conta că în astfel de momente, când mergea pe stradă fleaşca între picioare, descătuşată hormonal şi cu simţurile zburând de fericire şi plăcere, plină cu adrenalină şi endorfină, simţea că tot efortul conta, că tânguirea şi jinduirea ei duceau într-un final către astfel de momente intense, pe care şi le oferea fie singură, fie ajutată de cineva, iar asta o mulţumea mai presus de orice, pentru că ştia, în sinea ei, că nu ar fi dat pe nimic aceste cote uriaşe de perversiune şi de poftă de a-şi orgasmiza trupul pe care le simţea constant, ca pe nişte plăceri vinovate ale vieţii.

Back down
And touch
The door is shut
In the end

You’re just too close
There’s no-one here
There’s no-one there
Moist vaginaI still can’t tell

Try this
And you might find
I’m in your face
I see your face

The air is cold
I’m still on hold
I still can’t tell
What’s been said

Your Hands around my throat
Ask me to let go
Your Hands around my throat
Your Hands around my throat
Your Hands around my throat

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: