Home > Uncategorized > Ziua 1,

Ziua 1,

  În ciuda faptului că mă pricep la bloguri exact cât se pricepe un copil de 5 ani la pilotat mașini de Formula 1, mi-am luat inima-n dinți și am reușit într-un final să bibiresc și eu un blog obosit, care se află încă în stadiul de setări generale plus acord fin. Sper să nu-mi prind degetele pe aici în încercarea de a-i da de cap.
Trebuie să recunosc faptul că un rol decisiv în acest sens l-a avut Victor Ciutacu, la îndemnul căruia am făcut pasul decisiv. Eu mă aflam oarecum pe marginea prăpastiei, iar îndemnul lui a avut exact rolul unui ultim impuls îndeajuns de puternic pentru a iniția căderea. Probabil că se plictisise omul, ținând cont de lungimea comentariilor pe care le făceam pe blogul său și văzând că n-am degetele rare mi-a sugerat că un blog ar fi o idee nu tocmai rea. Sper să nu se fi înșelat!
De fapt, dacă tot am timp liber €˜fără număr și-s nevorbit mai rău decât Florin Piersic într-o zi de Sâmbătă, e posibil ca ideea creării unui blog să se dovedească a fi perfectă. Cine știe? Vom vedea!

Advertisements
 1. 22 February 2012 at 11:35

  Am citit!!! Abia astept…what will come…!!!

 2. 22 February 2012 at 12:01

  Ah, am uitat sa precizez ca nu sunt in totalitate de acord cu descrierea ta, domnule Catalin Ionescu. PArtile bune, unde apar mentionate? PUP iar

 3. 22 February 2012 at 12:07

  Sarut mana! Sper sa fiu la 'inaltime'…1.70. 🙂

 4. 22 February 2012 at 12:11

  Pai, prefer sa punctez ceea ce este deja evident, lasand la latitudinea celor care ma cunosc eventualele aprecieri pozitive. In felul asta, orice caracteristica 'pozitiva' iese in relief si surprinde intr-un mod mai placut decat daca ar fi fost enuntata in prealabil.

 5. 22 February 2012 at 12:47

  Frumos blog. Succes! Ai intrat si tu in randul deontologilor. 🙂
  Foarte atragatoare descrierea ta. O sa faci rating, nu gluma. 🙂
  Esti sigur ca Victor Ciutacu nu a vrut sa scape de tine? 🙂

 6. 22 February 2012 at 13:25

  Multumesc! N-aveam cum sa intru in randul deontologilor de vreme ce tot timpul am fost. 🙂
  Nu-s sigur ca n-a vrut sa scape, dar oricum nu scapa, decat daca ma trimite-n spam. :))

 7. 29 February 2012 at 10:04

  Pentru ca am vazut unul din comentariile tale la Florin Piersic pe blog ,in care era mentionat numele meu doar ca referire ,m-am hotarat sa vad ce ai pe aici .Imi place ceea ce am vazut si de asemenea replica care o si sustin :”Take me as i am, or watch me as i go!”. Deci o sa mai trec .
  PS: Bun venit printre noi,la cat mai multe articole si vizitatori iti urez!

 8. 29 February 2012 at 11:45

  Da, pai…mi-a placut foarte mult faptul ca ti-a raspuns tot fara majuscule, in timp ce textul se referea la embargoul ridicat de pe Caps Lock.
  Si eu te-am 'vizitat' in prealabil si trebuie sa recunosc faptul ca-s destul de invidios. 🙂 Eu imi prind degetele pe aici si tot nu inteleg toate optiunile, iar tu ai un blog cam de 10 ori mai bine pus la punct si aranjat cu mult bun gust. Multumesc de urare. Same to you!

 9. 29 February 2012 at 12:38

  Dupa vreo 3 anisori de blogareala(cat am eu acuma) nu ai sa mai fi invidios pe mine, poate ca atunci se vor schimba rolurile :))).Uite vezi,datorita tie poate voi cunoaste acest sentiment.

 10. 29 February 2012 at 13:20

  Hahahahha! Sper sa ai dreptate, dar cunoscandu-mi “indemanarea” tind sa nu-ti dau dreptate!:)

 11. 9 May 2012 at 15:39

  Nu esti singurul care nu se pricepe, stai linistit 🙂
  Eu am facut in 1 mai 2 luni de cand “bloggaresc”
  Succes in continuare, scrii foarte frumos.

  • qatalin
   9 May 2012 at 15:45

   Mulțumesc mult Rozy! Means a lot! Eu te ‘spionez’ zilnic de câteva ori să văd ce mai scrii, pentru că-mi place ce, dar mai ales cum scrii. Încă odată saru’mana pentru încurajare. 🙂 😉

 12. ellyweiss
  17 May 2012 at 11:59

  Mi-am luat inima in dinti si-am zis sa te vizitez mai in “adancime” :))
  Asa am ajuns la origini. Care nu-s din epoca de piatra. Si nici tu nu pari a nu sti nimic despre “obiectul” numit blog. Pentru ca imi place ceea ce vad. Si presupun, dupa faptul ca sunt cateva comentarii la articolul inaugural (sau sa-i spun la vernisaj?), te cunostea lumea cand ai recurs la a-ti “croi” acest blog. Eu nu cunosteam pe nimeni. NIMENI. Inca sunt reticenta in ceea ce priveste anumite chestii pe “aici” (la blogosfera ma refer). Oricum, ceea ce vad pe blog arata chiar foarte OK. Sunt doar cu o luna si ceva mai veche prin zona…deci cred ca ne putem compara ca vechime. Doi novici…inca 🙂
  O zi placuta sa ai!

  • qatalin
   17 May 2012 at 15:42

   Bine ai venit Elly. 🙂
   Mă bucur că îți place ce vezi pe aici și te aștept oricând cu drag. Dar să știi că nu eu l-am făcut să arate așa. 😛 Inițial am avut blogul pe blogspot, dar de foarte puțin timp am cunoscut o tipă cu un suflet mare, care absolut dezinteresat, mi-a mutat blogul cu totul aici. Iar asta a făcut-o în 30-40 min. Adică pentru mine e un fel de operator de zbor al NASA… :))) Tot ce-am reușit eu să fac a fost să schimb tema și atât.
   Să știi că nu ‘ma cunoștea lumea’. Pur și simplu mi-am făcut puțin P.R., anunțând pe Facebook faptul că mi-am făcut blog. Pe lângă asta, înainte să-mi fac blog, obișnuiam să comentez pe blogul a 2-3 persoane cunoscute din România…care m-au și îndrumat în sensul ăsta.
   Îți înțeleg reticența și ți-o împărtășesc. 😉 Și eu prefer să rămân oarecum circumspect în ce privește blogging-ul.
   Pe mine m-ai cucerit cu link-ul spre Lăcrămioarele tale…m-am îndrăgostit instantaneu de blogul tău și trag cu ochiul constant. Mă bucură faptul că și tu m-ai căutat, atât de ‘adanc’ încât ai ajuns la ‘origini’ și mai ales, ți-a plăcut ce-ai găsit.
   Încă odată îți mulțumesc pentru vizită și te mai aștept. Hugs! 😀

 1. No trackbacks yet.

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: